Christian Ringnes

- Jeg håpet folk skulle si «nei, nå er han ute og er grov igjen»

Denne uka har Christian Ringnes igjen skapt debatt. Han liker når det blåser på toppene.

VAR SJENERT: Christian Ringnes (64) fikk hjelp av faren til å overvinne sjenertheten. Nå er han en ublu investor som har skapt både debatt og engasjement om sine mange prosjekt. Her på taket av Ekeberg-restauranten.
Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet
VAR SJENERT: Christian Ringnes (64) fikk hjelp av faren til å overvinne sjenertheten. Nå er han en ublu investor som har skapt både debatt og engasjement om sine mange prosjekt. Her på taket av Ekeberg-restauranten. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Det er mange aktører i byutviklingen i Oslo, men jeg føler at jeg har satt et lite, men viktig stempel på byrommet. Dette er en kjær arena.

Eiendomsinvestor og kunstsamler Christian Ringnes (63) har akkurat fått spørsmål om han ser på Oslo som sin tumleplass. Nå står han på taket av Ekebergrestauranten og skuer utover byen. Han eier en brorpart av hotellene og byggene under, og har skapt heftige diskusjoner om hans påvirkning av bybildet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer