- Jeg har aldri sagt jeg kan synge. Jeg har alltid vært tonedøv.

MGP-vinner Stella Mwangi (24) er ikke overrasket over kritikken.

STILSKIFTE: Stella Mwangi har lang fartstid som artist. Hennes tidligere rap-karriere skiller seg kraftig fra de afrikanske rytmene i «Haba Haba». Disse bildene er tatt i mai i fjor i forbindelse med Stella Mwangis singel «Smile». 
Foto: Rolf-Ørjan Høgset
STILSKIFTE: Stella Mwangi har lang fartstid som artist. Hennes tidligere rap-karriere skiller seg kraftig fra de afrikanske rytmene i «Haba Haba». Disse bildene er tatt i mai i fjor i forbindelse med Stella Mwangis singel «Smile». Foto: Rolf-Ørjan Høgset Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lørdag utklasset Stella Mwangi (24) konkurrentene i den norske Melodi Grand Prix-finalen. Selv om hun bare har vært MGP-dronning i snart tre døgn, har hun allerede begynt arbeidet mot Eurovision-finalen i Düsseldorf.

Bestemødrene Med Grand Prix-låten har hun fått kritikk for å synge falskt og for at hun har presset inn for mange ord i hver setning. Men jenta som får kalde hjerter til å banke i «Haba-Haba»-takt bryr seg ikke.

- Jeg blir overhodet ikke lei meg. Jeg har aldri sagt at jeg kan synge. Jeg har alltid vært tonedøv, så kritikken bryr jeg meg ingenting om, sier hun med et smil.

I tida fram mot finalen skal jeg øve med sangpedagoger for å bli enda bedre.

- Nå skal jeg kline til. Jeg skal ta en Madcon. Jeg skal få hele Europa til å danse!, nærmest roper den nybakte vinneren med et stort smil.

Og hun har planen klar.

Sammen med mannen som lærte hele Europa «Glow»-dansen, Mattias Karlsson, begynner hun snart arbeidet mot et enda mer rocka sceneshow.

- Showet kommer til å bli mye større og bedre. Mattias er rå. Vi har allerede mange tanker om hvordan det skal bli, men jeg vil ikke røpe noe ennå, sier Mwangi, som også kommer til å stille i nytt antrekk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer