DEBATT

Jeg har betalt min bot med vrede

Palmesøndag hadde man blitt ønsket god påske med en lang påskegul parkeringsbot på frontruten.

IKKE BEDRING: - Selv om man har klart hode (fortsatt) og er trenet i å lese innad fra Vesener gjennom et langt liv, var det helt umulig å begripe hvorfor mitt parkeringsgebyr IKKE kunne oppheves, skriver artikkelforfatteren.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
IKKE BEDRING: - Selv om man har klart hode (fortsatt) og er trenet i å lese innad fra Vesener gjennom et langt liv, var det helt umulig å begripe hvorfor mitt parkeringsgebyr IKKE kunne oppheves, skriver artikkelforfatteren. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert
Sist oppdatert

I all hemmelighet ble det satt opp et forbuds-skilt i gaten der jeg bor. Siden det var feriehelg og god plass, hadde jeg satt bilen fra meg på gaten lørdag ettermiddag. Plutselig hadde 4 parkeringsplasser blitt borte, blitt forbudt! Helt uten forklaring, informasjon og varsel. Vi beboere , som betaler kr.3000,- for beboerparkeringsløyve ante ingen ting.

Palmesøndag skulle man avsted, gikk mot bilen ,og der hadde man blitt ønsket god påske med en lang påskegul parkeringsbot på frontruten på privatbilen. Kr.900,- Naboer som passerte forbi, deltok i besvergelsene. De hadde også blitt overrasket. Ingen av oss forstod begrunnelsen siden de fire plassene stod i en slags skjermet sving for all trafikk. De oppfordret meg til å skrive til BYMILJØETATEN.

Jeg tok oppfordringen. Jeg var sint – kr.900,- er for Enkefruen mange og sure penger. Her skulle man klage! Jeg tok bilde av parkeringplassene, la ved den gule påskeboten og skrev et brev hvor jeg ba om en kvalifisert forklaring på hvorfor og hvordan og når! Dessuten påpekte jeg hvorfor man ikke hadde gitt et varsel, en hilsen på inngangsdørene til de 2 boligene som var spesielt berørt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer