Du leser nå Dagbladet Pluss

«Jeg har et teppe i tusen farger»

Les utdrag fra Anne B. Ragdes nye roman.

SNART BOKAKTUELL IGJEN: Anne B Ragde kommer med ny roman i høst. Foto: Ole Morten Melgård
SNART BOKAKTUELL IGJEN: Anne B Ragde kommer med ny roman i høst. Foto: Ole Morten MelgårdVis mer

• Les intervju med Anne B. Ragde her.

- Mamma, vær så snill, ikke lag noe avansert, dere skal bare møtes og bli litt kjent før bryllupet, kan du ikke bare stekenoen vafler slik du pleier.- Vafler? Anne! Dette er dine tilkommende svigerforeldre, som jeg endelig skal få møte! Vafler ... Jeg må le.- Vær så snill, mamma, de er ikke så veldig ... - Så veldig hva?- De er ikke sånne folk som ... koser seg med mat, slik som vi gjør.- Spiser de ikke? Hva mener du?- Joda! Helga lager kjempegod mat, men de pleier ikke å ... å ... jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det.- De bor i en diger enebolig, Anne.- Ikke diger. Det er en helt vanlig enebolig.- Hører du hva du selv sier nå? Vanlig enebolig? Jeg har ingenting å skilte med, her kommer de til utedo, jeg må kompensere litt, og da vil jeg selvsagt lage en deilig lunsj til dem, det får du bare akseptere. Dette har du i grunnen ikke noe med, når sant skal sies. De er mine gjester. Det er du og Finn også, til nettopp denne lunsjen. Du flyttet faktisk hjemmefra i fjor, hvis du plutselig hadde glemt det.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.