«Jeg har et teppe i tusen farger»

Les utdrag fra Anne B. Ragdes nye roman.

SNART BOKAKTUELL IGJEN: Anne B Ragde kommer med ny roman i høst. Foto: Ole Morten Melgård
SNART BOKAKTUELL IGJEN: Anne B Ragde kommer med ny roman i høst. Foto: Ole Morten Melgård Vis mer

• Les intervju med Anne B. Ragde her.

- Mamma, vær så snill, ikke lag noe avansert, dere skal bare møtes og bli litt kjent før bryllupet, kan du ikke bare stekenoen vafler slik du pleier.- Vafler? Anne! Dette er dine tilkommende svigerforeldre, som jeg endelig skal få møte! Vafler ... Jeg må le.- Vær så snill, mamma, de er ikke så veldig ... - Så veldig hva?- De er ikke sånne folk som ... koser seg med mat, slik som vi gjør.- Spiser de ikke? Hva mener du?- Joda! Helga lager kjempegod mat, men de pleier ikke å ... å ... jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det.- De bor i en diger enebolig, Anne.- Ikke diger. Det er en helt vanlig enebolig.- Hører du hva du selv sier nå? Vanlig enebolig? Jeg har ingenting å skilte med, her kommer de til utedo, jeg må kompensere litt, og da vil jeg selvsagt lage en deilig lunsj til dem, det får du bare akseptere. Dette har du i grunnen ikke noe med, når sant skal sies. De er mine gjester. Det er du og Finn også, til nettopp denne lunsjen. Du flyttet faktisk hjemmefra i fjor, hvis du plutselig hadde glemt det.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer