Lars «Larsiveli» Reiersen

- Jeg har flaks som lever

I fjor sjekket rapperen Lars «Larsiveli» Reiersen (26) inn på rusbehandling, etter å ha begynt med kokain som 15-åring. Nå er han et av de store musikkhåpene foran bransjefestivalen Bylarm, men erkjenner at han har flaks som i det hele tatt er i live.

TØFF TID: Mange år i et kriminelt rusmiljø førte til at Reiersen la lokk på følelseslivet. Da han sjekket inn på rusbehandling, slet han med å sette riktig navn på følelsene sine. - Jeg følte at jeg var helt ødelagt, sier han. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
TØFF TID: Mange år i et kriminelt rusmiljø førte til at Reiersen la lokk på følelseslivet. Da han sjekket inn på rusbehandling, slet han med å sette riktig navn på følelsene sine. - Jeg følte at jeg var helt ødelagt, sier han. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer