Du leser nå Dagbladet Pluss
TØFF TID: Mange år i et kriminelt rusmiljø førte til at Reiersen la lokk på følelseslivet. Da han sjekket inn på rusbehandling, slet han med å sette riktig navn på følelsene sine. - Jeg følte at jeg var helt ødelagt, sier han. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
TØFF TID: Mange år i et kriminelt rusmiljø førte til at Reiersen la lokk på følelseslivet. Da han sjekket inn på rusbehandling, slet han med å sette riktig navn på følelsene sine. - Jeg følte at jeg var helt ødelagt, sier han. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Lars «Larsiveli» Reiersen

- Jeg har flaks som lever

I fjor sjekket rapperen Lars «Larsiveli» Reiersen (26) inn på rusbehandling, etter å ha begynt med kokain som 15-åring. Nå er han et av de store musikkhåpene foran bransjefestivalen Bylarm, men erkjenner at han har flaks som i det hele tatt er i live.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer