- Jeg har fucket opp

Svarte penger, sannheten om bruddet med Carola, en Playboy-modell og en fengselsdom. Runar Søgaard (53) skriver selvbiografi.

NOK Å TA AV: Det manglet ikke på ingredienser da Runar Søgaard skrev selvbiografien sin. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
NOK Å TA AV: Det manglet ikke på ingredienser da Runar Søgaard skrev selvbiografien sin. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Iblant har jeg nok vært litt for kaxig og arrogant, sier han.

Det er tidlig formiddag noen dager før han skal lansere boka med tittelen «Gud ga oss ti bud – jeg har brutt ni av dem». Søgaard tar plass i bibliotekbaren på Grand Hotel i Oslo og bretter opp ermene.

- Noe av det mediene har skrevet om meg var selvforskyldt, men veldig mye var rykter og usannheter. Mitt liv er blitt beskrevet av så mange, så nå vil jeg ta tilbake min egen historie, og da måtte jeg jo være både ærlig og oppriktig. Det er det vanskeligste jeg har gjort.

I fjor ble Søgaard «Farmen»-kjendis i Norge, men kjendistilværelsen startet for 26 år siden, da han 19 år gammel flyttet til Uppsala.

Runar Søgaard var den kristne, lysluggede unggutten som la beslag på svenskenes nasjonalklenodie på slutten av 1980-tallet. Carola Häggkvist giftet seg med en nordmann som attpåtil var medlem i den svenske megakirken og frimenigheten Livets Ord. Hvordan kunne han passe inn i hennes verden?

Mediene ble ikke mette, fotografene fotfulgte paret og spaltemeterne ble fylt opp av stadig nye historier.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer