- DET GÅR I FAMILIEN: Bruce Springsteen snakker om sin psykiske helse på Skavlan. Video: NRK Vis mer

Bruce Springsteen hos Skavlan:

- Jeg har gått i terapi i 30 år

Åpenhjertig Bruce Springsteen hos Skavlan.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fredag gjester Bruce Springsteen «Skavlan» for første gang. I et åpenhjertig intervju forteller «The Boss» om depresjonen han har slitt med i mange år.

- Det ligger i familien. Det er mange familiemedlemmer som har slitt med det. Sikkert et halvt dusin. Det er nok noe som ligger i blodet, og jeg har fått en del av det, sier han til programleder Fredrik Skavlan.

Tidligere har Springsteen vært svært åpen om sin fars mentale tilstand, men også sin egen. Videre forteller Springsteen at han har gått til terapi i flere tiår.

Langvarig terapi

- Jeg har måttet holde ut med det. Det har vært psykofarmakologi som har hjulpet meg mye, men også samtaleterapi. Jeg har sikkert gått til terapi i 30 år, sier han.

Springsteen henger imidlertid ikke med hodet når han snakker om sin mentale helse, og ler og spøker underveis i intervjuet.

Se klipp øverst i saken.

Denne uka har Fredrik Skavlan tatt med seg studio og flyttet til New York, og Springsteen er en av fire gjester som besøker Skavlan i hans første sending fra verdensmetropolen. Besøket ble annonsert bare få timer før innspilling torsdag.

<strong>FREDAGSKONGE:</strong> Fredrik Skavlan har hatt mange celebre gjester i sin tid som talkshow vert. Her er han avbildet sammen med «The Boss» backstage. Foto: NRK
FREDAGSKONGE: Fredrik Skavlan har hatt mange celebre gjester i sin tid som talkshow vert. Her er han avbildet sammen med «The Boss» backstage. Foto: NRK Vis mer

Lanserer biografi

I disse dager lanseres også en biografi hvor Springsteen selv skriver om sin kamp mot depresjon.

I sommer besøkte Springsteen Norge hele tre ganger, og ifølge den svenske avisa Expressen forteller Springsteen også om sitt forhold til Skandinavia.

I forkant av konserten i Frognerparken i juli, var det lite å se til superstjerna. Springsteen skal da ha vært sliten etter en lang turné.

Det hindret ham imidlertid ikke fra å levere en forrykende konsert i hovedstaden. Dagbladets anmelder trillet en femmer på terningen da han stod på scenen i Frognerparken 28. juli.

I forkant av norgesbesøkene i sommer meldte flere utenlandske medier om dårlig lyd på konsertene, men mye tydet på at det tekniske satt bedre i Norge.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer