- Jeg har hatt pikekos i fylla

Men hvilken jente er det Geri Halliwell har elsket med?

Den tidligere Spice Girls-stjernen Geri Halliwell sier i et intervju med den amerikanske radioverstingen Howard Stern at hun har eksperimentert med jentesex. Men hun nekter å fortelle hvem nattas utkårede var.

- Jeg har gjort det én gang, men forsto raskt at jeg ikke var lesbisk. Jeg har ikke noe imot pupper, men resten av det var ikke helt min greie. Jeg tror ikke hun var lesbisk heller, fortalte Geri under intervjuet.

- Og jeg kan aldri, aldri fortelle hvem det var med. Det var bare et av «de øyeblikkene», og jeg har aldri sagt det til noen tidligere.

Reporter Howard Stern ga seg ikke, og fortsatte å spørre om det var med noen av de andre jentene i Spice Girls.

- Jeg kommer ikke til å si det. Dette er så langt som jeg vil strekke meg. Det var bare litt eksperimentering, og jeg var ganske full da det skjedde.

Spekulasjonene har ført til at journalist Dominic Mohan i den engelske avisa The Sun har satt opp odds på hvem Geri var under dyna med. Mel B får 2000 til én i odds, Mel C står med 3000 til én, Cheryl Tweedy, som var blant vinnerne i britiske Popstars, får 5000 til én i odds, mens kona til Tony Blair, Cherie står til hele én million til én i odds.

Mel Bs eks-mann, Jimmy Gulzar, har tidligere sagt i en TV-dokumentar at Geri og kona hans var elskere.

OMSVERMET: Geri Halliwell forteller at hun har eksperimentert med jentesex, men hun nekter å si med hvem.