- Jeg har hørt jeg har fått en veldig erotisk stemme

Maria Bonnevie kysser for fotografene i Cannes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

CANNES (Dagbladet.no): - Du har jo sett filmen, og derfor tror jeg du må forstå hvorfor Maria er så spesiell. Hun er en magisk skuespiller, helt fantastisk, forklarer den russiske «Izgnanie»-regissøren Andrei Zvyagintsev.

Bonnevie og Zvyagintsev stilte på pressekonferanse i Cannes før kveldens festpremiere, og mange av spørsmålene til regissøren dreide seg naturlig nok om hans norske stjerne.

Møttes i Sverige

Bonnevie selv har ennå ikke fått sett filmen der hun har én av hovedrollene, og som kjemper om Gullpalmen i Cannes. Men hun har åpenbart snakket med andre som har sett den.

- Dialogen foregår på russisk, som jeg ikke kan. Derfor er det en annen skuespiller som har lagt på stemmen til min karakter. Jeg har hørt at jeg har en veldig erotisk stemme, sier Bonnevie.

Zvyagintsev hadde først sett skuespilleren i «Dinas bok», og ble etter eget utsagn «perpleks og hypnotisert» av en scene med henne og Gerard Depardieu.

Hun hadde til gjengjeld blitt rørt av regissørens debutfilm «The Return» fra 2003. De to møttes første gang på den svenske filmprisutdelingen Guldbaggen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer