- Jeg har ikke anoreksi

- Jeg har ikke anoreksi, forsikrer skuespillerinnen Calista Flockhart i tv-serien «Ally McBeal» som har premiere på TV2 tirsdag Samtidig setter nye opplysninger fart i anoreksi-ryktene.

Ryktene begynte å svirre etter Emmy-utdelingen i år, da bildene viste en uvanlig radmager Flockhart. Selv sier hun til Aftonbladet:

- Jeg har det bare bra, og får i meg masse mat.

Tv-kollegene hennes prøver også å kvele anoreksi-ryktene.

- Det er ikke noe i veien med henne, sier Flockharts talskvinne Pat Kingsley. - Hun har god helse, og er en avbalansert ung kvinne.

Men de nakne fakta forteller noe annet: Den 167 cenimeter høye tv-stjernen har gått ned ti kilo i sommer, og veier nå 47 kilo.

Slår alarm

Venner av skuespillerinnen bekrefter at noe er galt. De sier at bruddet med seriens medprodusent Jeffrey Kramer (52), har gått hardt innpå skuespillerinnen. Paret hadde vært sammen i under et halvt år, da Kramer bestemte seg for å gå tilbake til kone og barn.

- Calista har ikke vært seg selv etter bruddet. Hun er i dårlig humør, og har problemer med å konsentere seg, sier en kilde i produksjonsteamet til Aftonbladet.

Dårlig vær eller influensa?

Da innspillingen nylig måtte stanses en hel dag, sa ryktene at skuespillerinnen hadde kollapset.

Tv-selskapet gikk ut og forklarte at hun hadde fått influensa, men Flockharts pr-ansvarlig hadde en annen forklaring: Innspillingen hadde blitt stoppet på grunn av dårlig vær.

Calista Flockhart har ikke kommentert hendelsen.