- Jeg har ikke anoreksi

- Jeg har ikke anoreksi, forsikrer skuespillerinnen Calista Flockhart i tv-serien «Ally McBeal» som har premiere på TV2 tirsdag Samtidig setter nye opplysninger fart i anoreksi-ryktene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ryktene begynte å svirre etter Emmy-utdelingen i år, da bildene viste en uvanlig radmager Flockhart. Selv sier hun til Aftonbladet:

- Jeg har det bare bra, og får i meg masse mat.

Tv-kollegene hennes prøver også å kvele anoreksi-ryktene.

- Det er ikke noe i veien med henne, sier Flockharts talskvinne Pat Kingsley. - Hun har god helse, og er en avbalansert ung kvinne.

Men de nakne fakta forteller noe annet: Den 167 cenimeter høye tv-stjernen har gått ned ti kilo i sommer, og veier nå 47 kilo.

Slår alarm

Venner av skuespillerinnen bekrefter at noe er galt. De sier at bruddet med seriens medprodusent Jeffrey Kramer (52), har gått hardt innpå skuespillerinnen. Paret hadde vært sammen i under et halvt år, da Kramer bestemte seg for å gå tilbake til kone og barn.

- Calista har ikke vært seg selv etter bruddet. Hun er i dårlig humør, og har problemer med å konsentere seg, sier en kilde i produksjonsteamet til Aftonbladet.

Dårlig vær eller influensa?

Da innspillingen nylig måtte stanses en hel dag, sa ryktene at skuespillerinnen hadde kollapset.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer