- Jeg har ikke følt meg som en gutt, men som ei jente

Emma (12) og Truls (12) er født som tvillingbrødre. I TV 2-dokumentarserien «Født i feil kropp» forteller Emma om sin vei fra gutt til jente.

MODIG JENTE: Emma Ellingsen, snart 13 år. Hun stiller opp i TV 2s dokumentarserie for å vise andre at det ikke trenger å være vanskelig å få lov til å bli den man føler at man er. Emma tror at tv-serien får positive reaksjoner.  Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet
MODIG JENTE: Emma Ellingsen, snart 13 år. Hun stiller opp i TV 2s dokumentarserie for å vise andre at det ikke trenger å være vanskelig å få lov til å bli den man føler at man er. Emma tror at tv-serien får positive reaksjoner. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg har alltid lekt med dukker og vært prinsesse. Jeg har ikke følt meg som gutt, jeg har følt meg som ei jente, sier Emma (12) som straks fyller 13 og bor i Husøysund i Nøtterøy kommune.  

- Hvor lenge har du følt det?

- Siden jeg var to-tre år, svarer Emma, uten å nøle.

- Du har alltid vært sånn. Fra du fikk hår på hodet, ville du ha rosa strikker og hårspenner, sier storesøster Mia (19).

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer