Johan Kaggestad

- Jeg har ikke lenge igjen

TV 2-profilen, Tour de France-kommentatoren, treneren og idrettsmannen mistet kona før jul - og kjemper for å holde seg i live.

EN TÅRE TRILLER: Det har vært mange runder på ulike arenaer i Johan Kaggestads liv. Nå er han et godt stykke oppe på oppløpssida. Tårene sitter løst når han snakker om sin nylig avdøde kone. Foto: Anders Grønneberg
EN TÅRE TRILLER: Det har vært mange runder på ulike arenaer i Johan Kaggestads liv. Nå er han et godt stykke oppe på oppløpssida. Tårene sitter løst når han snakker om sin nylig avdøde kone. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

ÅMOT (Dagbladet):

En oransje varsellampe på dashbordet tenner, deretter en rød. Et forvarsel? Jeg tenker ikke på bilen. Den er gammel, minner stadig mer om meg selv: motvillig og langsom i motbakker - og gjør som den vil.

Nei, det er Johan Kaggestad (79) jeg har på minnet: er det et omen, et jærtegn - kan det vente nok en avlysning rundt neste sving? Jeg har lenge forsøkt å møte ham. Det er ikke viljen det skorter på, det er helsa hans som spenner bein for vårt møte. Hver gang.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer