Du leser nå Dagbladet Pluss

Hans Olav Brenner

- Jeg har ikke merket så veldig mye til det der at i motgang blir man sterkere

Som programleder er han kritikerrost. Som skuespiller har Hans Olav Brenner fått sin første slakt.

TRIVES BLANT BØKENE: Hans Olav Brenner har alltid vært opptatt av litteratur og trives i Biblioteksbaren på Hotel Bristol i Oslo. 
 Foto: Nina Hansen
TRIVES BLANT BØKENE: Hans Olav Brenner har alltid vært opptatt av litteratur og trives i Biblioteksbaren på Hotel Bristol i Oslo. Foto: Nina HansenVis mer

- Vi kommer ikke unna at serien har fått noen veldig dårlige kritikker, men det er nesten en forfriskende opplevelse. Alle vil har ros og høre at de er flinke. Men man kan utvikle en redsel for å ta risiko om man får mye ros, og jeg føler jeg har utfordret det nå. Det ville vært mer behagelig for meg å holde meg til det trygge, fornuftsaktige som mange forbinder meg med, sier Hans Olav Brenner etter endelig å ha funnet seg til rette i en skinnstol på Hotel Bristol i Oslo.

Med litt ekstra røde kinn strenet han nylig inn døra, lovlig seint til avtalen. NRK-profilen har hatt en typisk stressende småbarnstart på dagen, med unger som skulle ut av huset, fullt kleskaos og en bil som krevde NAF-hjelp for å starte.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.