- Jeg har ikke noe budskap

- Jeg går ganske langt for å lykkes i dette gamet. Det er ingen grunn til at jeg ikke kan bli like stor som Madonna, forteller Therese «Drömhus» Granquist - kvinnen bak sommerslageren «Vill ha dig».

Du kan ikke ha unngått å høre den. Freestyles 80-tallsslager «Vill ha dig» i ny tidsriktig houseinnpakning. 22 år gamle Therese Granquist - eller Drömhus som hun kaller seg - er artisten bak årets russebuss-sliter.

- Jeg har ikke noe budskap med musikken min. Jeg bare synger, jeg, forteller hun.

På kanten

- Nei, nei! roper plateselskapsmannen.

Therese balanserer på gelenderet på Grand Hotel-taket, og kafégjestene får lunsjwienerbrødet i halsen. Therese overser plateselskapets medsendte, og poserer som bare en 21 år gammel nybakt stjerne kan.

- Neste plate blir på engelsk. Da kan jeg satse internasjonalt, og få oppfylt Drömhus-drømmen, sier Therese, som allerede har solgt til gull- og platinatrofeer i hele Norden med albumet «Drömmer».

- Det er jo ikke noe særlig avansert musikk. Det er poppete kommers house som er fint for unge folk. Hadde jeg vært 25, tror jeg ikke jeg ville kjøpt plata selv, sier Therese, som er litt sår for mottakelsen hun har fått i svensk presse.

- Jeg driver ikke med rock. Kritikerne har vanskelig for å skjønne det. De er noen gamlinger som ikke har fulgt med i tida. Dessuten skriver jeg nesten alle tekstene mine selv. Jeg er ingen oppkonstruert popdame slik som noen tror.

Kommet for å bli

Drömhus er for tida på turné i Sverige, og Therese er bare på snarvisitt i Norge for å opptre for fansen på Norway Cup. I september bærer det tilbake til Norge - da med en lengre turné.

- Det blir vanvittig mye jobbing nå, men det er greit, hvis det er det som må til.
Jeg har kommet for å bli, og jeg skal bli stor, sier hun.