- Jeg har ikke noe budskap

- Jeg går ganske langt for å lykkes i dette gamet. Det er ingen grunn til at jeg ikke kan bli like stor som Madonna, forteller Therese «Drömhus» Granquist - kvinnen bak sommerslageren «Vill ha dig».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Du kan ikke ha unngått å høre den. Freestyles 80-tallsslager «Vill ha dig» i ny tidsriktig houseinnpakning. 22 år gamle Therese Granquist - eller Drömhus som hun kaller seg - er artisten bak årets russebuss-sliter.

- Jeg har ikke noe budskap med musikken min. Jeg bare synger, jeg, forteller hun.

På kanten

- Nei, nei! roper plateselskapsmannen.

Therese balanserer på gelenderet på Grand Hotel-taket, og kafégjestene får lunsjwienerbrødet i halsen. Therese overser plateselskapets medsendte, og poserer som bare en 21 år gammel nybakt stjerne kan.

- Neste plate blir på engelsk. Da kan jeg satse internasjonalt, og få oppfylt Drömhus-drømmen, sier Therese, som allerede har solgt til gull- og platinatrofeer i hele Norden med albumet «Drömmer».

- Det er jo ikke noe særlig avansert musikk. Det er poppete kommers house som er fint for unge folk. Hadde jeg vært 25, tror jeg ikke jeg ville kjøpt plata selv, sier Therese, som er litt sår for mottakelsen hun har fått i svensk presse.

- Jeg driver ikke med rock. Kritikerne har vanskelig for å skjønne det. De er noen gamlinger som ikke har fulgt med i tida. Dessuten skriver jeg nesten alle tekstene mine selv. Jeg er ingen oppkonstruert popdame slik som noen tror.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer