- Jeg har ikke opplevd kjærlighet før nå

Jenny fra kvartalet pleide å ha lite. Nå har hun mye.

Endelig har hun nemlig funnet den sanne kjærligheten. Ben Affleck er som kjent mannen som forårsaker alle tumultene inni hodet til J. Lo akkurat nå.

Intens

I begynnelsen ble det litt for mye for jenta som for tida synger mye om at hun fortsatt er den samme selv om hun har fått mye gryn i låta «Jennie from the block».

Intensiteten i forholdet skremte Jennifer i begynnelsen. Så sterkt har hun aldri opplevd det før, sier hun til Mail on Sunday.

I oktober ble paret forlovet. De har ikke satt noen dato for bryllupet ennå ikke satt.

- Jeg har ikke vært gift

33-åringens andre ekteskap tok slutt i høst. Men det ser ikke J.Lo på som noe ekte ekteskap:

- Selv om jeg har vært gift to ganger, har jeg ikke hatt et ekteskap ennå. Jeg var kommet til det punktet at jeg trodde sann kjærlighet ikke ville skje meg.

- Før hadde jeg kontroll. Jeg var ikke redd for å være nær ilden. Jeg var langt nok fra den til at jeg kunne danse rundt den. Men nå er det som om jeg står i brann, sier J.Lo.

Paret møttes på settet til filmen «Gigli», en thriller der Lopez spiller en morder. Og når filmen kommer neste år får vi beviset på romantikken som lå i lufta. Gigli og Ricki møtes nemlig og forelsker seg.

Affleck fridde på settet til den andre filmen de har laget sammen. Den romantisk komedien «Jersey Girl».

I natt var paret sammen på premieren for Jennifers nye film «Maid in Manhattan».

<B>POSERER MED TYPEN: Nå er det helt offisielt at Ben Affleck og Jennifer Lopez er et par. I natt var de på premiere for J.Los nye film «Maid in Manhattan.»