- Jeg har ikke sex!

Geri Halliwell sier at det ikke blir noe på henne.

For to uker siden sa Robbie Williams i et radiointervju at han hadde sex med den tidligere Spice Girls-jenta Geri Halliwell. Etter å ha blitt kjeftet huden full av Geri, måtte han stå fram i et nytt intervju og si at han bare hadde spøkt. Nå prøver også Geri å stoppe ryktene. Overfor et tv-program som skal vises på engelsk tv i morgen, hevder artisten at hun lever i sølibat for tida.

- Alle merker at det ikke blir noe på meg for tida. Jeg greier ikke slutte å snakke om det. Jeg skal holde meg borte fra sex en stund, sier hun.

I programmet blir Geri spurt om hun har sex med Robbie Williams.

- Jeg mener at sex er i hodet. Han besøker meg i hodet og i hjertet, men ikke i skrittet, sier hun.

I intervjuet sier hun også at hun er stolt av at Emma Bunton (Baby Spice), som sang sammen med henne i Spice Girls, har klatret til topps på den britiske singellista med låta «What Took You So Long?».

- Jeg er stolt, og det er sikkert hun også. Vi kommer fra en flott popskole, og har fått svært god opplæring. Jeg hadde ikke ventet noe mindre av Baby. Plata er svært god den også.

Geri Halliwell er aktuell med singelen «It's Raining Men», filmmusikk fra «Bridget Jones' dagbok».

SØLIBAT? Robbie Williams spøkte om at han hadde sex med Geri Halliwell. Dermed måtte han krype til korset. For Geri hevder sjøl at hun lever i sølibat for tida. Her er de sammen på The Brit Awards 2001 i Earl's Court, London 26. februar i år.