- Jeg har ikke tapt

Sandra Lyng Haugen røk ut av Idol. Men hun er ikke lei seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det var veldig jevnt mellom deltakerne i kveldens Idol-runde. Den som tilslutt trakk det korteste strået var Sandra Lyng Haugen.

Men det syntes ikke nevneverdig på henne.

- Du levendegjør uttrykket «å ta ting med et smil»?

- Jeg har jo ikke tapt noen ting, jeg har bare vunnet! Jeg kom på fjerdeplass i Idol, og det er veldig stort for meg. I utgangspunktet trodde jeg ikke at jeg skulle komme videre fra audition engang. Det her har jeg drømt om lenge, sa en smørblid Sandra til Dagbladet.no rett etter utstemningen.

- Jeg kommer til å savne de andre folka her. Det skal bli litt rart å komme hjem igjen til Mosjøen. Det blir jo som før, men jeg likte jo det svært bra også, sa Sandra.

Lettet Margaret

Margaret Berger har hele tiden hatt Sandra som favoritt.

- Er du mest lettet eller skuffet nå?

- For å være helt ærlig, så er jeg mest lettet. Nå er det bare tre igjen, og jeg er en av dem. Sandra skal være veldig fornøyd med å ha kommet så langt som hun har gjort, og det vet jeg også at hun er, fortalte Margaret.

- Har du en ny favoritt nå?

- Det må jo bli meg. Jeg kan ikke ha en favoritt når det bare er to andre igjen, da ville jo den ene bli såret. Men jeg vet at Susanne har veldig mange fans der ute, fortalte Margaret.

Pappa glad

En annen som er glad for å få jenta hjem, er Sandras pappa Jan Roger Haugen.

- Ja, det skal bli deilig. Noen måtte jo ut i dag, og jeg vet at Sandra klarer dette. Hun har alltid vært en lettvint unge å ha med å gjøre, sier Haugen.

I morgen er det tidlig opp for å rekke flyet hjem til Mosjøen, der Sandra skal synge noen sanger for hjemfolket under 1. mai-feiringen.

TRØST:</B> Margaret ser mer betuttet ut enn Sandra selv etter at Mosjøen-jenta ble stemt ut av Idol i kveld.
GOD KLEM:</B> Sandra Lyng Haugen får en god klem av konkurrenten Kjartan Salvesen etter at hun ble stemt ut i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer