- Jeg har ingen ny kjæreste

Carola Häggkvist benekter at hun har funnet en ny kjæreste etter bruddet med norske Runar Søgaard.

Paret er separert, og Carola leter nå etter en leilighet i Stockholm sentrum.

- Jeg føler meg krenket over ryktene. Det er fryktelig ubehagelig, sier Carola i et åpenhjertig intervju med den svenske avisa Aftonbladet.

Det var Se og Hør som brakte saken om at Carola skulle ha funnet en ny kjæreste, musikeren Jan Bengtsson. Ryktene ble publisert bare en uke etter bruddet mellom Carola og Runar.

- Dette stemmer virkelig ikke. Vi har bare et vennskapsforhold, og vi har bare blitt sett sammen med venner. Likevel konstaterer Se og Hør at han er kjæresten min, og at vi går hånd i hånd. Jeg blir målløs. Og de har ikke engang snakket med meg, sier Carola til Aftonbladet.

I intervjuet forteller Carola at hun og Runar er separert på ubestemt tid. Nå prøver paret å bli enige om omsorgen for deres felles barn, Amadeus.

- Amadeus' liv er ikke så annerledes fra tidligere. Men han ser oss ikke så mye sammen lenger. Det har han kanskje ikke gjort før, heller, siden arbeidssituasjonen vår er annerledes enn mange andres. Det har ført til at jeg og Runar ikke har sett hverandre så mye de siste to årene, sier Carola til Aftonbladet.

Carola og Runar møttes på en kristenkonferanse i Tyskland i 1987. I mai 1990 giftet de seg i Livets ords kirke i Uppsala.

SLÅR TILBAKE: - Ryktene om at jeg har ny kjæreste er fryktelig ubehagelige, sier Carola.