Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

- Jeg har lyst til å lage tv om sinte, desillusjonerte menn i 40-års krise

Fridtjov Såheim (46) jobber med egen serie.

BLIR GJENKJENT PÅ GATA:   Tv-serien «Lilyhammer» har blitt en internasjonal suksess, og Fridtjof Såheim er blitt gjenkjent på gata i både New York og London. Han har også prøvespilt for en BBC Prime-serie og en Ben Stiller-film. Foto: CHRISTIAN ROTH CHRISTENSEN
BLIR GJENKJENT PÅ GATA: Tv-serien «Lilyhammer» har blitt en internasjonal suksess, og Fridtjof Såheim er blitt gjenkjent på gata i både New York og London. Han har også prøvespilt for en BBC Prime-serie og en Ben Stiller-film. Foto: CHRISTIAN ROTH CHRISTENSEN Vis mer

(Dagbladet): - Jeg baler litt med noen ideer til en dramakomedie. Jeg føler at jeg har erfaringen og det som skal til for å gjøre noe selv. Jeg er godt i gang med å prøve å få napp hos noen produsenter, sier Fridtjof Såheim (46) til Dagbladet.

Denne høsten har skuespilleren vært å se som homofil bedriftsleder i «Kampen for tilværelsen», aggressiv far i «Øyevitne», som Bjørn Barsk i «Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama» - og ikke minst som konvertitten Jan i «Lilyhammer», som hadde siste episode på NRK1 i går.

Såheim omtaler seg som «birollenes mann», og forteller at han har spilt i over 40 spillefilmer siden 2002 og like mange tv-serier. Han har også jobbet som regissør, men nå ønsker 46-åringen å skape noe selv.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE*

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55 kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR**

LES LENGRE - BETAL MINDRE

66 kr/mnd

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 ÅR**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR** 66 kr/mnd i 12 måneder. Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned 99 kr. Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99,-). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?