- Jeg har lyst til å lage tv om sinte, desillusjonerte menn i 40-års krise

Fridtjov Såheim (46) jobber med egen serie.

BLIR GJENKJENT PÅ GATA:   Tv-serien «Lilyhammer» har blitt en internasjonal suksess, og Fridtjof Såheim er blitt gjenkjent på gata i både New York og London. Han har også prøvespilt for en BBC Prime-serie og en Ben Stiller-film. Foto: CHRISTIAN ROTH CHRISTENSEN
BLIR GJENKJENT PÅ GATA: Tv-serien «Lilyhammer» har blitt en internasjonal suksess, og Fridtjof Såheim er blitt gjenkjent på gata i både New York og London. Han har også prøvespilt for en BBC Prime-serie og en Ben Stiller-film. Foto: CHRISTIAN ROTH CHRISTENSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg baler litt med noen ideer til en dramakomedie. Jeg føler at jeg har erfaringen og det som skal til for å gjøre noe selv. Jeg er godt i gang med å prøve å få napp hos noen produsenter, sier Fridtjof Såheim (46) til Dagbladet.

Denne høsten har skuespilleren vært å se som homofil bedriftsleder i «Kampen for tilværelsen», aggressiv far i «Øyevitne», som Bjørn Barsk i «Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama» - og ikke minst som konvertitten Jan i «Lilyhammer», som hadde siste episode på NRK1 i går.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer