Inger Lise Rypdal

- Jeg har mistet venner og bekjente i altfor ung alder

De siste åra har Inger Lise Rypdal erfart at livet er sårbart. Hun lever mest mulig sunt for å ta vare på helsa, det viktigste hun har.

GRØNN LIVSTIL: Inger Lise Rypdal la om kostholdet etter hun fikk mange allergier for 30 år siden. Nå sverger hun til et grønt kosthold og daglige turer ute i naturen. Foto: Nina Hansen
GRØNN LIVSTIL: Inger Lise Rypdal la om kostholdet etter hun fikk mange allergier for 30 år siden. Nå sverger hun til et grønt kosthold og daglige turer ute i naturen. Foto: Nina Hansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg hadde egentlig tenkt å pensjonere meg etter hvert, men det er ikke så lett. Det skjer alltid noe nytt. Men så lenge jeg har så mye energi, stemmen er minst like bra, og folk vil ha meg, så er det kjempebeærende å få være med i denne bransjen, sier Inger Lise Rypdal (67).

Den folkekjære sangeren og skuespilleren sitter i en godstol i egen stue, med barnebarnets hund ved siden av seg. Men hun sitter ytterst på kanten av stolen, trippende, og sjekker stadig telefonen.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer