GRØNN LIVSTIL: Inger Lise Rypdal la om kostholdet etter hun fikk mange allergier for 30 år siden. Nå sverger hun til et grønt kosthold og daglige turer ute i naturen. Foto: Nina Hansen
GRØNN LIVSTIL: Inger Lise Rypdal la om kostholdet etter hun fikk mange allergier for 30 år siden. Nå sverger hun til et grønt kosthold og daglige turer ute i naturen. Foto: Nina HansenVis mer

Inger Lise Rypdal

- Jeg har mistet venner og bekjente i altfor ung alder

De siste åra har Inger Lise Rypdal erfart at livet er sårbart. Hun lever mest mulig sunt for å ta vare på helsa, det viktigste hun har.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Jeg hadde egentlig tenkt å pensjonere meg etter hvert, men det er ikke så lett. Det skjer alltid noe nytt. Men så lenge jeg har så mye energi, stemmen er minst like bra, og folk vil ha meg, så er det kjempebeærende å få være med i denne bransjen, sier Inger Lise Rypdal (67).

Den folkekjære sangeren og skuespilleren sitter i en godstol i egen stue, med barnebarnets hund ved siden av seg. Men hun sitter ytterst på kanten av stolen, trippende, og sjekker stadig telefonen.

Inger Lise Rypdal Født Inger Lise Andersen, 14. desember 1949 på Lena i Toten.Lang karrière innen flere genre, som sanger, skuespiller og forfatter.Tidligere gift med Terje Rypdal. Har to sønner sammen.Søster til sanger og artist Maj Britt Andersen.Aktuell i oppsetningen «Vi elsker ABBA: Thank you for the Music»

Hun har nemlig fullt opp om dagen, mye på gang.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn