<strong>GRØNN LIVSTIL:</strong> Inger Lise Rypdal la om kostholdet etter hun fikk mange allergier for 30 år siden. Nå sverger hun til et grønt kosthold og daglige turer ute i naturen. Foto: Nina Hansen
GRØNN LIVSTIL: Inger Lise Rypdal la om kostholdet etter hun fikk mange allergier for 30 år siden. Nå sverger hun til et grønt kosthold og daglige turer ute i naturen. Foto: Nina Hansen Vis mer

Inger Lise Rypdal

- Jeg har mistet venner og bekjente i altfor ung alder

De siste åra har Inger Lise Rypdal erfart at livet er sårbart. Hun lever mest mulig sunt for å ta vare på helsa, det viktigste hun har.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg hadde egentlig tenkt å pensjonere meg etter hvert, men det er ikke så lett. Det skjer alltid noe nytt. Men så lenge jeg har så mye energi, stemmen er minst like bra, og folk vil ha meg, så er det kjempebeærende å få være med i denne bransjen, sier Inger Lise Rypdal (67).

Den folkekjære sangeren og skuespilleren sitter i en godstol i egen stue, med barnebarnets hund ved siden av seg. Men hun sitter ytterst på kanten av stolen, trippende, og sjekker stadig telefonen.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer