- Jeg har mottatt brystvorteklemmer, bondage-utstyr og ost i samme pakke

Jamie Bower sex-trakasseres av mannlig stalker.

I NORGE: Jamie Cambell Bower  og Lily Collins er på besøk i Norge og Fredrikstad for premieren på «Skyggejegerne: Demonenes by». Selv forklarer de at oppmerksomheten fra fansen har endret seg enormt etter at filmen ble lansert. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
I NORGE: Jamie Cambell Bower og Lily Collins er på besøk i Norge og Fredrikstad for premieren på «Skyggejegerne: Demonenes by». Selv forklarer de at oppmerksomheten fra fansen har endret seg enormt etter at filmen ble lansert. Foto: Benjamin A. Ward / DagbladetVis mer

(Dagbladet): Filmen «Skyggejegerne: Demonenes by», eller «The Mortal Instruments: City of Bones» som den heter i USA, har Norges-premiere i Harald Zwarts hjemby Fredrikstad i kveld.

I den anledning er både regissør Zwart og filmens skuespillerere Lily Collins og Jamie Cambell Bower på besøk i Norge.

- Det er fantastisk å være her for å vise fram en film som jeg er svært stolt over, sier Lily Collins til Dagbladet.

Hun spiller hovedrollen som ungjenta Clary Fray i filmen som er basert på Cassandra Clare sin bokserie. Sammen med Cambell Bower, som spiller den modige skyggejegeren Jace Wayland, synes begge at den norske regissøren Harald har gjort en fantastisk jobb, til tross for hva kritikerne måtte mene.

- Jeg leser ikke anmeldelsene. Jeg mener filmen er virkelig god, og at Harald har gjort en nydelig jobb. Han er jordnær og utrolig dyktig, sier Jamie Cambell Bower til Dagbladet.

- Hyperventilerte og gråt De siste månedene har skuespillerne reist verden over for å promotere storfilmen. Collins forklarer at hun er svært overrasket over hvor godt filmen skulle slå an hos fansen, men innrømmer at hun er både ydmyk og takknemlig.

- Jeg visste fra før av at dette ikke kom til å bli noen kritikerfilm, men det at fansen har vist så stor entusiasme, det er helt fantastisk. Vi var nylig på et kjøpesenter i Berlin, hvor tre unge jenter begynte å hyperventilere og gråte da de så meg. Den ene jenta sa at jeg var helten hennes, så det er ganske ville tilstander, sier Collins.

Også Bower på sin side merker en økt popularitet etter innspillingen av filmen. Til tross for at han har vært med i de to første filmene av «Twilight», er det først nå fansen virkelig vil komme tettere innpå hans personlige liv.

- Det har vært endel rare tilfeller med fansen de siste årene. Jeg har mottatt brystvorteklemmer, bondage-utstyr og ost i samme pakke. Flere har ringt til meg på hotellrommet mitt og pustet tungt i telefonen, ja det er rare greier, sier Bower og legger til:

- Jeg har en fått en mannlig stalker. Han sender melding til meg hele tida, hvor han skriver ganske grisete.

- Hva står det egentlig i disse meldingene?

- Det er for grovt til å gå ut med, men jeg har ikke fått meg selv til å bytte telefonnummer ennå, sier Bower og bryter ut i latter.

- Jeg vet hvem dette er, men vil ikke gå ut med navn. Jeg har i tillegg for mange numre på telefonen til å skifte mitt eget, så jeg vil heller motta meldingene for så å slette de, sier han.

- Stolt Resten av kvelden skal stjernene bruke i Fredrikstad, hvor de skal gå på den røde løperen og presentere filmen.

Harald Zwart på sin side er svært glad for endelig å være hjemme igjen, og ser fram til hjembyens tilbakemeldinger.

- Jeg er stolt over filmen og skuespillerne. Nå ser jeg frem til en avslappet feiring, sier han.