- Jeg har problemer

Kate Moss snakker ut.

Først ble Kate Moss (31) dumpet av Hennes & Mauritzen, så ville ikke Chanel fornye kontrakten hennes som går ut neste måned.

I går ble det dessuten kjent at kleskjeden Burberry har avlyst en reklamekampanje med den britiske supermodellen, og at kosmetikkjeden Rimmel vurderer å bryte kontrakten hennes.

De famøse kokainsniffingsbildene som ble trykket i Daily Mirror nylig har kostet Moss dyrt.

I dag gikk hun offentlig ut og unnskyldte narkotikabruken.

- Unnskyld

- Jeg tar fullstendig ansvar for mine handlinger. Jeg aksepterer også at jeg har personlige problemer, og jeg har allerede begynt å ta de første, vanskelige stegene for å få løst dem, sier Kate Moss i en pressemelding.

- Jeg vil si unnskyld til alle personene jeg har sviktet på grunn av oppførselen min, som igjen har forårsaket negativ oppmerksomhet for min familie, mine venner, kolleger, forretningspartnere og andre.

Kate Moss forteller at hun prøver å «være positiv» ved hjelp av all den «uvurderlige støtten jeg har mottatt».

MISTER OPPDRAG: Den britiske supermodellen Kate Moss har mistet flere reklamejobber og -kontrakter de siste dagene. Foto: SCANPIX
MISTER OPPDRAG: Den britiske supermodellen Kate Moss har mistet flere reklamejobber og -kontrakter de siste dagene. Foto: SCANPIX Vis mer

Etterforskes?

I mellomtiden opprettholder londonpolitiet sine planer om å etterforske supermodellen.

- Vi er nødt til å vurdere effekten av slike handlinger på unge, lett påvirkelige mennesker, og om det finnes bevis nok til å gjøre noe med denne saken, sa politisjef sir Ian Blair på en pressekonferanse onsdag.

Det er derimot ikke bekreftet om politiet vil avhøre Moss.

<B>SIER UNNSKYLD: Kate Moss beklager den negative oppmerksomheten som har rammet familie og venner, etter at hun angivelig ble tatt på fersken mens hun sniffet kokain.