Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

- Jeg har sett framtida og den er «fuck»

Er fotokunsten i ferd med å bli «hollywoodifisert»?

NYTT VERK: Til utstillingen «Sequences & Talking Pictures» utviklet Duane Michals sine aller første filmer. Her er plakaten til: Are You Still a Faggot, 2016.
NYTT VERK: Til utstillingen «Sequences & Talking Pictures» utviklet Duane Michals sine aller første filmer. Her er plakaten til: Are You Still a Faggot, 2016. Vis mer

Boka «Lys, ikke lys, ikke lys, lys» av Signe Marie Andersen som lanseres på Galleri Riis i ettermiddag, viser at flere fotografer også er fortrolige med å bruke tekst. Boka inneholder bare ett fotografi og så en rekke analoge tekster som Andersen kaller dem. Hun har, siden hun gikk ut fra det tidligere institutt for fotografi ved kunsthøyskolen i Bergen i 1998, arbeidet mest med fotografi, men har parallelt alltid skrevet. Hun skriver i boka «disse tekstene har på mange måter samme kunstneriske språk som mine fotografier. De fungerer som egne bilder. Det kan være tekst om et av mine egne bilder jeg ikke forstår meg helt på, det kan være en tenkt scene som dukker opp med en kort hendelse og som ikke kan la seg fotografere.»

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?