- Jeg har sett ham naken på gymmen mange ganger

Bret Easton Ellis ønsker seg Alexander Skarsgård i filmatisering av erotisk bestselger.

EROTISK FILM NESTE? Bret Easton Ellis tvitrer at han har sett Alexander Skarsgård naken på gymmen mange ganger, og mener han er perfekt for den mannlige hovedrollen i filmatiseringen av «Fifty Shades of Grey». Foto: NTB SCANPIX
EROTISK FILM NESTE? Bret Easton Ellis tvitrer at han har sett Alexander Skarsgård naken på gymmen mange ganger, og mener han er perfekt for den mannlige hovedrollen i filmatiseringen av «Fifty Shades of Grey». Foto: NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den amerikanske forfatteren E.L. James har hatt eventyrlig suksess med sin erotiske boktrilogi «Fifty Shades of Grey».

Bøkene har solgt i over ti millioner eksemplarer i USA, og toppet bestselgerlistene i ukesvis.

Nylig ble det klart at Gyldendal har sikret seg de norske rettighetene til bøkene, som opprinnelig ble skrevet som såkalt «fan fiction» til vampyrserien «Twilight». Bøkene handler om den unge entreprenøren Christian Grey og hans lidenskapelige forhold til studenten Anastasia Steele.

Kritikere har omtalt trilogien som «husmorporno» og «Twilight for voksne», men nå ser det ut til at flere enn husmødrene har fått øynene opp for historien.

Easton Ellis manusforfatter? Universal Studios har kjøpt filmrettighetene, og foreløpig er det ikke klart verken hvem som skal regissere, skrive manus eller bekle rollene. Men sist lørdag begynte den amerikanske forfatteren Bret Easton Ellis en ganske iøyenfallende Twitter-kampanje for å lansere seg selv som manusforfatter.

- Jeg lanserer meg selv som kandidat til å skrive manus til filmversjonen av «Fifty Shades of Grey»..., skrev han først, og fulgte opp med en ny melding i går:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer