Finale i «Jakten på Kjærligheten» på TV 2

- Jeg har vært helt i kjærlighetsrus!

Nyforlovede Katarina Flatland hjelper bønder å finne kjærligheten på tv. Selv har hun funnet den rette.

DOBBELKARRIERE: Katarina Flatland er både programleder og medisinstudent. Hun liker sjongleringen mellom de to karriereveiene, som student i storbyen og sammen med bønder rundt om landet i «Jakten på kjærligheten».
&nbsp;<span style="background-color: initial;">Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet</span>
DOBBELKARRIERE: Katarina Flatland er både programleder og medisinstudent. Hun liker sjongleringen mellom de to karriereveiene, som student i storbyen og sammen med bønder rundt om landet i «Jakten på kjærligheten».  Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

(Dagbladet): - Det var helt tilfeldig at jeg begynte som programleder som 19-åring. Jeg skulle bare gjøre dette i et år, så bli student og seriøs. Men så ballet det på seg, sier Katarina Flatland (27).

Denne høsten, som forrige høst, har hun hjulpet single bønder å søke en make i programmet «Jakten på Kjærligheten» på TV 2. Og mandag blir det finale i programmet som ifølge programlederen trekker seere i alle aldre.

- I sommer var jeg i Lofoten og møtte en Harley-Davidson-gjeng, de elska «Jakten på Kjærligheten». Kjærlighet på tv er hot!, sier hun da hun møter Dagbladet for en prat på Majorstua i Oslo.

I forelskelsesrus

I sommer ble 27-åringen forlovet med kjæresten Harald Dobloug, og hun forteller at det i år har vært annerledes å lede bønder på kjærlighetsjakt.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.