- Jeg har vært lei av meg selv i årevis

Atle Antonsen trekker seg tilbake fra skjermen.

KINOAKTUELL: Atle Antonsen spiller i den norske spillefilmen «Fuck Up», som har kinopremiere i morgen. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
KINOAKTUELL: Atle Antonsen spiller i den norske spillefilmen «Fuck Up», som har kinopremiere i morgen. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Forhåpentligvis er jeg den første som blir drita lei av mitt eget tryne, sier Atle Antonsen (42) til Dagbladet.

Han har gjort stor suksess med serien «Dag» på TV 2, er aktuell i humordramaet «NAV» på TVNorge, og er en hyppig gjenganger i «Brille»-panelet på NRK.

Fra i morgen av vil han også være synlig på det store lerretet, i filmen «Fuck Up». Men til høsten forsvinner han fra skjermen.

- Da trekker jeg meg tilbake, og skal spille i «Spamalot» på Folketeatret, sier Antonsen.- Jeg er ikke redd for å bli lei av meg selv. Det har jeg vært i mange år. Og jeg er vel ikke så redd for at folk skal bli lei av meg heller, sier komikeren med glimt i øyet.

Uheldig kokainsmugler I «Fuck Up» spiller Antonsen den over gjennomsnittet uheldige kokainsmugleren Glenn, som etter et ublidt møte med en elg blir liggende i sykesenga.

I mellomtiden må barndomsvennene Jack (Jon Øigarden), Robin (Tuva Novotny) og Rasmussen (Anders Baasmo Christiansen) gjøre så godt de kan for å rette opp i de massive problemene han har skapt.

- Han er en sånn person som egentlig aldri har fått til noe som helst, men er både snill og godmodig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer