- Jeg hater Liz

Regissør Duncan Roy tar bladet fra munnen.

(Dagbladet.no): En uskreven regel i filmmiljøet er at hva som enn skjer på settet blir der. Nå bryter regissøren av Elizabeth Hurleys nyeste film, «Method», regelen.

- Liz synes å ha inntrykk av at hun er en god skuespiller. Hun tror helt og holdent at hun er spesiell. Det er hun ikke, sier Duncan Roy ifølge The Evening Standard.

I filmen spiller Hurley hovedrollen som en skuespiller som blir massemorder. Roy regisserer filmen.

Ikke pen om morgenen

«Method» ble spilt inn på location i Romania. Der fikk Hurley den aller beste behandlingen rumenerne kunne oppdrive. Men ifølge Roy var ikke det nok for skjønnheten. Skjønt, regissør-Roy er ikke overbevist om Hurleys utseende heller.

- Hun tror hun er vakker. Når du har sett henne stappe underlagskrem i kvisearrene med en spade tidlig om morgenen er hun ikke så tiltrekkende lenger, sier Roy. Han mener også at Hurleys ovedrevne bruk av Botox for å glatte ut rynkene gjør ansiktet hennes stivt.

Høylytt sex

Roy er heller ikke imponert over den nye kjæresten hennes, Nayar. Han hang på Hurley som en klegg under hele innspillingen, forteller Roy.

- Hver gang det var fem minutters pause var han på henne.

Fordi kjærligheten mellom Hurley og Nayar blomstret, gikk det hett for seg i vogna Hurley disponerte. Så hett at hele settet kunne følge med på de høylytte kjærlighetsaktene.

Roy er rasende etter at Hurleys akvite sexliv ødela tre timers sminke- og hårjobb.

Men på tross av alt, mener Roy Hurley leverer varene som skuespiller.

Såret Hurley

I går kveld uttalte Hurley seg gjennom sin pressetalskvinne:

- Elizabeth er overrasket over at Duncan kan fortelle disse forferdelige løgnene om henne.

Pressetalskvinnen mener tvert i mot at Hurley gjorde en kjempejobb for å få med Roy som regissør. Roy har sonet en fengselsstraff for kredittkortsvindel, og er ifølge seg selv alkoholiker og narkoman.

ARR ETTER KVISER? Regissør Duncan Roy mener ansiktet Liz Hurley har tjent millioner på er fullt av arr.