- Jeg husker det som en veldig tøff og kjip tid

«Tina & Bettina»-aktuelle Triana (30) måtte bytte ungdomsskole.

TØFT I TIENDE: I likhet med «Tina & Bettina - The Movie»-karakteren sin, har også Triana Iglesias (30) opplevd å komme som fersk elev på ny skole første skoledag i tiende klasse. - Det var veldig tøft, sier hun om å bytte ungdomsskole.
Foto: Steinar Buholm / Dagbladet.
TØFT I TIENDE: I likhet med «Tina & Bettina - The Movie»-karakteren sin, har også Triana Iglesias (30) opplevd å komme som fersk elev på ny skole første skoledag i tiende klasse. - Det var veldig tøft, sier hun om å bytte ungdomsskole. Foto: Steinar Buholm / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For aller første gang forsøker glamourmodellen Triana Iglesias (30) seg i filmens verden.

I «Tina & Bettina - The Movie» spiller hun Synnøve Risnes, en vakker 10.-klassing som setter hverdagen til superpopulære Tina og Bettina på hodet når hun kommer spradende inn første skoledag.

Bytta ungdomsskole Under en pressedag i Filmens hus i dag, fortalte Else Kåss Furuseth til Dagbladet at det finnes klare likheter mellom henne og den «nørdete» karakteren hun spiller i filmen.

Det gjelder også for Triana.

Da «Paradise Hotel»-programlederen skulle begynne i 10. klasse, gikk hun nemlig gjennom noe av det samme som karakteren Synnøve.

- Jeg er jo vokst opp på Manglerud, men det siste året bytta jeg skole til Majorstua. Jeg husker det som en veldig tøff og kjip tid, sier Triana til Dagbladet.

- Veldig tøft Hun forteller at hun lenge gruet seg til første skoledag, og at hun aldri helt fant sin plass på vestkantskolen.

- Jeg klarte ikke helt å integrere meg, egentlig. Det var veldig tøft, heldigvis var det bare det siste året. Jeg beholdt jo de vennene jeg hadde fra Manglerud, sier Triana.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer