Du leser nå Dagbladet Pluss

- Jeg kjenner på angsten

Skuespiller Herborg Kråkevik innrømmer å ha blitt mer nervøs med åra.

Oslo 20151009.  Herborg Kråkevik skal spille "Den glade enke" på Oslo Nye. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
Oslo 20151009. Herborg Kråkevik skal spille "Den glade enke" på Oslo Nye. Foto: Jacques Hvistendahl / DagbladetVis mer

Jeg er veldig melankolsk av natur, men tenker å legge det bort for en stund. Nå blir det glamour, champagne, fest og baluba, sier Herborg Kråkevik (41) til Dagbladet.

Skuespilleren befinner seg i Norge, nærmere bestemt på Oslo Nye Teater. Om en måneds tid starter prøvene til musikalen «Den glade enke», der hun har hovedrollen. Stykket er opprinnelig en operette, men nå omgjort og omskrevet til en musikal av Svein Sturla Hungnes.

- Helt enkelt takket jeg ja til rollen på grunn av Svein Sturla. Vi har jobbet sammen tidligere, og jeg har svært stor respekt for ham, både som regissør og skuespiller. I tillegg har han et unikt øye for detaljer.

- På kanten

Teaterrollen blir også den første for Kråkevik siden fjorårets roller i «Spelemann på taket» og «Hellemyrsfolket». Da hun den gang gikk av scenen og ut i desembermørket, ventet en etterlengtet pause.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.