Halvor Bakke

- Jeg kjente ingen glede

Interiørekspert Halvor Bakke har opplevd flere jobbsmeller, men nå er TV 3-profilen blitt flinkere til å lytte til kroppens signaler og roe ned i tide.

PUSSET OPP ETTER SKILSMISSE: Halvor Bakke har pusset opp og gitt sitt eget hus en mørkere palett etter at han skilte seg i 2016. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
PUSSET OPP ETTER SKILSMISSE: Halvor Bakke har pusset opp og gitt sitt eget hus en mørkere palett etter at han skilte seg i 2016. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Og så har jeg laget «Hverdagsbobler» sammen med fastlegen min. De burde vært på blå resept!

Halvor Bakke (51) skåler blidt fra sitt eget hjem, et lite småbruk i Stavern rett ved familiegården Bakke der han vokste opp. 51-åringen har akkurat fortalt om suksessene bak mange av produktene han har designet, men retter seg litt ekstra opp i ryggen når han legger ut om sitt seineste og kanskje litt overraskende produkttilskudd.

- Det startet egentlig med at jeg var på legebesøk. Vi begynte å snakke om alt annet enn den blodprøven jeg skulle ta, og fant ut at vi skulle lage vin sammen, forteller Bakke.

Eventyrlig suksess

Bakke er den tidligere flyverten som litt tilfeldig fikk en flygende karriere i interiørbransjen etter at han mistet jobben i SAS.

Han ble oppdaget da han jobbet i en interiørbutikk i 2004, og har siden medvirket som interiørekspert i TV 3-program som «Homsepatruljen», «Dekor» og «Norges styggeste rom». Karrieren skjøt særlig fart etter at han utviklet TV-serien «Eventyrlig oppussing» som er blitt det mest sette programmet på TV 3. I høst ga han ut «Lev hyttedrømmen med Eventyrlig oppussing» tredje inspirasjonsbok basert på serien der han og to andre pusser opp norske hytter i spektakulære omgivelser. I kjølvannet av TV-suksessene har han fått tilbud om å designe alt fra glass og puter til sofaer og hytter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.