- Jeg kom meg nesten ikke opp av senga i dag, og har vært 1,5 timer hos kiropraktor

Jørn Hoel har tapet ryggen og inntatt smertestillende før kveldens «Stjernekamp».

SKJULER SMERTEN:  I dag tidlig kom Jørn Hoel seg nesten ikke opp av senga. Nå har han tatt smertestillende og shower med danserne sine. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SKJULER SMERTEN: I dag tidlig kom Jørn Hoel seg nesten ikke opp av senga. Nå har han tatt smertestillende og shower med danserne sine. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FORNEBU (Dagbladet): I dag er det klart for sesongens andre «Stjernekamp»-sending, og den første artisten blir stemt hjem i kveld. Det er funk som står på sjangermenyen, og en av artistene som kanskje ikke fikk den beste starten på dagen, er Jørn Hoel (57).

- Jeg kom meg nesten ikke opp av senga i dag, og har vært 1,5 timer hos kiropraktor. Han knakk opp, og vi diskuterte øvelser som er bra for ryggen, sier Hoel til Dagbladet.

- Tapet ryggen Han har også lagt ut et bilde av seg selv sammen med kiropraktoren på sin Instagram-konto tidligere i dag. Men det var mer enn oppknekking som måtte til.

- Han har tapet ryggen min, for å holde den på plass, sier Hoel og snur seg for å dra opp skjorta. Der vises en smal, blå tape som går i sikk-sakk i korsryggen til den erfarne musikeren.

57-åringen er siste mann ut i dag, og skal synge låten «(Call med) Super Bad» av James Brown. Han er allerede i kostymet, og har på seg en spesiell ring for funk-anledningen, i tillegg til en himmelblå dress pyntet med stener.

- Har du vondt i ryggen nå?

- Jeg har spist smertestillende, men for å ikke bli helt rock'n'roll har jeg bare spist to. Jeg syns dette er et så kult nummer at jeg vil ikke være helt rusa på scenen, sier Hoel med et smil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer