- Jeg kom meg nesten ikke opp av senga i dag, og har vært 1,5 timer hos kiropraktor

Jørn Hoel har tapet ryggen og inntatt smertestillende før kveldens «Stjernekamp».

SKJULER SMERTEN:  I dag tidlig kom Jørn Hoel seg nesten ikke opp av senga. Nå har han tatt smertestillende og shower med danserne sine. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SKJULER SMERTEN: I dag tidlig kom Jørn Hoel seg nesten ikke opp av senga. Nå har han tatt smertestillende og shower med danserne sine. Foto: Lars Eivind Bones / DagbladetVis mer

FORNEBU (Dagbladet): I dag er det klart for sesongens andre «Stjernekamp»-sending, og den første artisten blir stemt hjem i kveld. Det er funk som står på sjangermenyen, og en av artistene som kanskje ikke fikk den beste starten på dagen, er Jørn Hoel (57).

- Jeg kom meg nesten ikke opp av senga i dag, og har vært 1,5 timer hos kiropraktor. Han knakk opp, og vi diskuterte øvelser som er bra for ryggen, sier Hoel til Dagbladet.

- Tapet ryggen Han har også lagt ut et bilde av seg selv sammen med kiropraktoren på sin Instagram-konto tidligere i dag. Men det var mer enn oppknekking som måtte til.

- Han har tapet ryggen min, for å holde den på plass, sier Hoel og snur seg for å dra opp skjorta. Der vises en smal, blå tape som går i sikk-sakk i korsryggen til den erfarne musikeren.

57-åringen er siste mann ut i dag, og skal synge låten «(Call med) Super Bad» av James Brown. Han er allerede i kostymet, og har på seg en spesiell ring for funk-anledningen, i tillegg til en himmelblå dress pyntet med stener.

- Har du vondt i ryggen nå?

- Jeg har spist smertestillende, men for å ikke bli helt rock'n'roll har jeg bare spist to. Jeg syns dette er et så kult nummer at jeg vil ikke være helt rusa på scenen, sier Hoel med et smil.

- Feel fine Under sesongpremieren forrige helg var det 50- og 60-tallsrock som var den aktuelle sjangeren. Ingen gikk ut, men det ble likevel avgitt stemmer, som får betydning i kveldens sending. De som fikk færrest stemmer sist lørdag var Nora Foss al-Jabri, Unni Wilhelmsen og Anita Skorgan.

Når Dagbladet gjør et intervju med Hoel rett før kveldens direktesending, er det - til tross for ryggsmerter, smertestillende og kiropraktor-besøk, lite som tyder på at han sleit med å komme seg opp av senga i dag tidlig.

- I feel fine. Chris Brown. Yeah! I feel fine, sier han og danser.

Programmet starter klokka 19.55 på NRK1