- Jeg kommer aldri til å være en normal tenåring

«Game of Thrones»- stjerna Maisie Williams (17).

STERKE ROLLER:  Maisie Williams sier hun aldri kunne spilt en typsik romantisk rollefigur, fordi hun ikke identifiserer seg med en slik karakter.  Foto: NTB Scanpix
STERKE ROLLER: Maisie Williams sier hun aldri kunne spilt en typsik romantisk rollefigur, fordi hun ikke identifiserer seg med en slik karakter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I midten av juni kom den siste episoden av sesong 4 av «Game of Thrones».

Gjennom de fire sesongene har TV-seerne blant annet blitt godt kjent med karakteren Arya Stark, som går fra å være en liten jente til en sterk, ung kvinne.

Sterk karakter Siden 2011 har skuespilleren bak Arya Stark, Maisie Williams (17), vokst sammen med karakteren hun spiller.

Til Huffington Post sier Williams at hun helst vil spille sterke karakterer som Arya Stark resten av karrieren.

- Jeg kommer aldri til å bli en normal tenåring. Jeg kommer aldri til å spille den romantiske rollen, fordi det er bare ikke sånn jeg er. Jeg håper jeg spiller sterke kvinnelige karakterer i lang tid framover - det er det jeg liker å gjøre, sier hun i intervjuet. Identifiserer med rollen Williams sier at hun alltid har blitt mer fascinert av tøffe karakterer som skiller seg ut, og at det er viktig å kunne identifisere seg litt med de rollene man spiller.

- Det er naturlig at man bruker litt av seg selv når man spiller en rolle, og det er derfor viktig at man til en viss grad kan identifisere seg med karakteren, sier hun i intervjuet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer