- Jeg kommer ikke til Norge

Men arrangøren har ikke gitt opp Snoop.

(Dagbladet.no): Snoop Dogg kommer ikke til Oslo 3. september for å opptre på veldedighetsarrangementet Come Together People.

Rapperen har selv lagt ut melding om dette på sin hjemmeside.

Ringte VG

- Det har blitt annonsert at Snoop Dogg kom til å delta på et arrangement i Norge. Dette var aldri bekreftet og Snoop vil ikke opptre, står det på siden.

I går ringte Snoop også personlig til VG for å avkrefte at han har sagt ja til å stille på arrangementet.

Det har i lengre tid gått rykter om at Snoop aldri ville komme. Dagbladet skrev lørdag at Snoops faste booker Tony Goldring fra bookingbyrået William Morris Agency skal ha uttalt at «dette kommer aldri til å skje».

- Nå skal vi samle alle løse tråder, og i morgen kommer vi til å komme med en definitiv uttalelse, sier arrangør Ken Simuyemba i Come Together People til Dagbladet.no.

Gir ikke opp

- Jeg kommer ikke til Norge

Han er skuffet over den siste utviklingen i saken.

- Hvem er det som har bekreftet overfor dere at Snoop kommer?

- Det er noen i den nærmeste kretsen rundt Snoop. Detaljene rundt dette kommer i morgen. sier Simuyemba.

Han sier han ikke visste at han måtte forholde seg til William Morris Agency før i forrige uke, og mener Universal (Snoops plateselskap i Norge) har opptrådt uhøflig overfor ham.

- Hvis Snoop ikke kommer, skal folk som har kjøpt billett få anledning til å få igjen pengene. Men han kommer ikke til å stoppe arrangementet.

- Har dere nå gitt opp Snoop?

- Ikke helt. Vi får dette avklart i løpet av dagen.

Markedsdirektør Morten Jensen i Universal Music sier at de fikk beskjeden om at han ikke kommer gjennom Snoops amerikanske selskap Interscope og managementet hans.

- Det er mange internasjonale artister i Universal-systemet som holder konserter i Norge. Når det gjelder stjerner av Snoops kaliber, venter vi alltid på bekreftelse fra offisielt hold. Det kom aldri i dette tilfellet, sier han.

Billettservice har nå stoppet salget av billetter til arrangementet.