Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Jeg kommer til å slå av telefonen min i ett år

Jennifer Lawrence vil ta et friår etter «The Hunger Games».

VIL HA ET FRIÅR: Skuespiller Jennifer Lawrence har i de siste årene spilt i en rekke kritikerroste filmer. Nå ønsker hun en pause. Foto: Reuters / Carlo Allegri
VIL HA ET FRIÅR: Skuespiller Jennifer Lawrence har i de siste årene spilt i en rekke kritikerroste filmer. Nå ønsker hun en pause. Foto: Reuters / Carlo Allegri Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er ikke lenge siden at «American Hustle»-regissør David O. Russell kritiserte Jennifer Lawrences (23) skuespillerjobb i «The Hunger Games», og sammenliknet det med slavearbeid.

Nå forteller derimot Lawrence at hun kunne tenkt seg ett års pause etter oppfølgerfilmen «The Hunger Games: Mockingjay».

Selvforskyldt arbeid Ifølge Entertainmentwise mener Lawrence at hun selv har skylda for alt arbeidet hun har tatt på seg gjennom de siste årene, og skal ha sagt spøkefullt til Empire magazine:

- Det er min feil. Jeg har noen pauser her og der, men på den siste arbeidsdagen i «The Hunger Games» kommer jeg til å slå av telefonen min for ett år!

I tillegg til «The Hunger Games» har den unge skuespilleren utmerket seg i en rekke andre filmer, som «Winter's Bone», «American Hustle», «X-men» og «Silver Linings Playbook».

Hun har også hanket inn gjeve troféer for sin innsats i «Silver Linings Playbook», der hun blant annet fikk Oscar-prisen for «Beste kvinnelige hovedrolle». I tillegg mottok hun Golden Globe-pris for «Beste kvinnelige skuespiller i en komedie eller musikal».

Nylig vant hun også en Golden Globe-pris for «Beste birolle» i «American Hustle»

Jobbe innenfor tv Da Empire magazines reporter spurte henne om hvilke planer hun hadde fremover, avslørte Lawrence at hun har lekt med tanken på å jobbe i tv.

- Kanskje jeg skal begynne i tv? Eller gjøre noe helt uforventet. Jeg vil starte å gjøre voiceover for Animal Planet. Det er seriøst noe jeg kunne tenke meg å gjøre, svarte hun.

Før dette eventuelt skjer, vil Lawrence være å se i rollen som Raven/Mystique i «X-Men: Days of Future Past», som lanseres 22. mai.

MENTE AT LAWRENCE BURDE FÅ ET PUSTEROM: «American Hustle»-regissør David O. Russell sa tidligere i år at han mente at Lawrences arbeid i «The Hunger games» var som slavearbeid. Han beklaget det kort tid etterpå. Foto: Afp photo / Thomas Samson
MENTE AT LAWRENCE BURDE FÅ ET PUSTEROM: «American Hustle»-regissør David O. Russell sa tidligere i år at han mente at Lawrences arbeid i «The Hunger games» var som slavearbeid. Han beklaget det kort tid etterpå. Foto: Afp photo / Thomas Samson Vis mer
Hele Norges coronakart