- Jeg lå med Becks

Beckham saksøker puppemodellen Jordan om hun gjentar beskyldningen.

(Dagbladet.no): Puppemodellen og fotballspillergroupien Jordan er deltaker i det britiske kjendisshowet «I'm a celebrity..... Get me out of here!» på ITV. I dag er det ikke bare den omfangsrike bysten hennes som stjeler overskriftene i The Sun.

Jordan hevdet nemlig overfor de andre kjendisdeltakerne at hun skulle avsløre sin seksuelle cv i en ny bok. Hvem som står øverst på cv-en? Superhelten David Beckham.

- Jeg hadde en av-og-på affære med Ralf Schumacher i tre år. Men jeg har enda større navn, fortalte Jordan interesserte lagkamerater rundt leirbålet.

- Hvem da?

- Dere kan gjette. Kona hans kalte meg gyselig i en dokumentar. Jeg har skrevet et helt kapittel om ham, fortalte Jordan.

Saksøkes

Det er ingen hemmelighet at Jordan ikke akkurat nevnes med glede rundt familien Beckhams middagsbord. Men David selv nekter for å ha vært borti puppemodellen mer enn en gang. Og da var Victoria ved hans side. Det har med andre ord aldri vært hud mot hud mellom Becks og Jordan. Derfor er David rasende.

- Hvis hun nevner David og Victoria bøør hun være forsiktig. Usannheter saksøkes, forteller David Beckhams talskvinne i Real Madrid.

De andre kjendisene i fjernsynsprogrammet tror heller ikke mye på Jordans skryt. De tror heller det er en form for overskriftsprostitusjon.

- Når hun sier slike ting på tv, vet hun at hun stjeler alle overskriftene, sier DJ-en Mike Read.

KOS I AUSTRLIA: «I'm a celebrity... Get me out of here» spilles inn i Australia med gamle og nye kjendisfjes. Her er omtalte Jordan sammen med Sex Pistols' vokalisten Johnny Rotten.