Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Jeg lager barn, ergo er jeg ung

Donald Trump konkluderte etter at kona fødte en sønn i dag.

(Dagbladet.no) - Alle har det helt perfekt, sa Trump i et telefonintervju til MSNBCs i morgest, omlag 20 minutter etter at hans femte barn kom til verden.

Trump sa at barnet allerede får ham til å føle seg yngre.

- Jeg holder meg fortsatt ung ikke sant? Jeg lager barn, ergo er jeg ung, konkluderte Trump og la til at paret ikke hadde bestemt noe navn på barnet ennå.

Det tok åtte timer før kona, Melania Knauss Trump, satte sitt første barn til verden i dag. Melania er opprinnelig fra Slovenia og jobbet som fotomodell og skuespiller da Trump møtte henne. De to giftet seg i januar i fjor.

Hun har blant annet figurert på store magasin-cover som Vogue og britiske GQ magazines.

Her hjemme har Trump blitt særlig kjent for sitt reality-show «The apprentice» som har blitt vist i to sesonger på TV Norge, og i tillegg fått en norsk versjon «Kandidaten» med Nikita-gründer, Ellen Nicolaisen, i sjefsstolen.

Finanstoppen Trump var tidligere gift med Ivana Trump som er mor til tre av hans fem barn; Donald junior, modellen Ivanka og Eric, som alle er i 20 årene.

 Far for femte gang:
Finanskongen Trump har fått en sønn med modell-kona Melania. Foto: Scanpix
Far for femte gang: Finanskongen Trump har fått en sønn med modell-kona Melania. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling