- Jeg ligger i resepsjonen hos Corporate Communications og snorker i vilden sky

Steinfeld om sin nye jobb.

NYE UTFORDRINGER: Den høyt respekterte utenriksreporteren i NRK, Hans-Wilhelm Steinfeld, snakket for første gang om sin nye jobb da han gjestet «Senkveld»-sofaen på TV 2. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
NYE UTFORDRINGER: Den høyt respekterte utenriksreporteren i NRK, Hans-Wilhelm Steinfeld, snakket for første gang om sin nye jobb da han gjestet «Senkveld»-sofaen på TV 2. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Dagbladet): I sommer sa NRKs Hans-Wilhelm Steinfeld opp i statskanalen etter 37 år som blant annet utenriksmedarbeider og Russland-korrespondent.

Det ble tidlig klart at han ikke gikk hvilehjemsdager i møte.

Forteller om sine første dager Samtidig som Dagbladet avslørte at Steinfeld overraskende nok sluttet i NRK, ble det kjent at han var på vei inn i PR-bransjen, da i selskapet Corporate Communications - som ledes av tidligere NRK-profil Tom Berntzen.

Mandag 1. september hadde 63-åringen sin første arbeidsdag i PR-bansjen, onsdag holdt han sitt første foredrag for næringslivet, og torsdag satt han i «Senkveld»-sofaen i TV 2s studio i Nydalen for å fortelle om sin nye jobb.

- Jeg har jo fått bekreftet noe jeg har lurt på i 37 år: Det er et liv utenfor kringkastinga, sier Steinfeld under innspillinga av TV 2-programmet.

- Nå eller aldri Steinfeld har jobbet i NRK i 37 år - hvorav 18 år som utenrikskorrespondent. Morten Jentoft tok over Steinfelds jobb i Moskva.

NRK-veteranen begrunnet blant annet sitt valg om å slutte med at kanalen til slutt ikke fant oppgaver som svarte til kompetansen og ambisjonene hans.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer