- Jeg liker jenter

I forrige uke kysset Brooke Shields og Lea DeLaria. Nå innrømmer Brooke at hun liker jenter.

André Agassi og Brooke Shields ble skilt i fjor. André skal ha funnet kjærligheten med Steffi Graf, mens Brooke har begynt å titte litt på andre kvinner. Under en homsepris-galla i forrige uke, kysset hun åpenlyst med skuespillerinnen Lea DeLaris

- Jeg har akkurat begynt å forstå hva jeg er laget av, sier Brooke, i et svært åpenhjertig intervju med det amerikanske homsebladet Advocate.

Brooke, som er aktuell på norsk tv med serien «Se opp for Susan», forteller at hun bare var sju år gammel første gang hun var på en homsebar.

- Mamma tok meg meg for å se på Rocky Horror Picture Show, og det eneste stedet den ble spilt, var på en homsebar. Det var gutter og jenter som danset i bur, og jeg hadde det kjempegøy. Det var sånn mamma var. Du skulle være snill og grei, og rydde etter deg. Men hun hadde ingen fordommer mot andre folk.

Brooke har spilt tidligere spilt glamorøs lesbe, i filmen «The Misadventures of Margaret».

- Jeg tenkte ikke at «Oi, nå skal jeg spille lesbe, så nå må jeg late som jeg er lesbe». Jeg spilte akkurat slik karakteren ble fremstilt.

Intervjuet står i neste utgave av Advocate, som kommer i salg 25. april.

PÅ HOMSEFEST: Brooke Shields og vennen Chris Henchy satte farge på kåringen under «Gay and Lesbian Alliance Against Defamation», 2. april i år.