PERFEKSJONIST: Lady Gaga har enorm suksess og er aktuell med sitt tredje album, men blir selv aldri fornøyd med låtene sine. Dette bildet er fra 7. april, da hun fikk prisen Always Next Forever Now i Los Angeles. Foto: Matt Sayles/AP/Scanpix
PERFEKSJONIST: Lady Gaga har enorm suksess og er aktuell med sitt tredje album, men blir selv aldri fornøyd med låtene sine. Dette bildet er fra 7. april, da hun fikk prisen Always Next Forever Now i Los Angeles. Foto: Matt Sayles/AP/ScanpixVis mer

- Jeg likner John Lennon

Lady Gaga sammenligner seg med Beatles-legenden

(Dagbladet):
Lady Gaga har enorm suksess og er et av musikkindustriens hotteste navn, men hitmaskinen innrømmer at det er et strev å lage låter.

Hun er perfeksjonist, og synes det er nærmest umulig å bli fornøyd med sluttresultatet. Derfor sammenligner hun seg med John Lennon.

- Jeg er konstant misfornøyd med det jeg lager, som Lennon. Selv om (sangen) «Edge Of Glory» er et mesterstykke innen pop, vil det være ting ved den jeg avskyr, og hver gang jeg hører sangen vil jeg høre de tingene, sier superstjernen til nettstedet aceshowbiz.

Selvkritisk Lennon I 1980 fortalte John Lennon i et intervju med Playboy om at han hatet visse sanger på grunn av måten de ble avsluttet på.

- De er kanskje mine favorittsanger, men Lennon orket ikke å høre på dem, sier Lady Gaga.

Lady Gaga er kanskje ikke fornøyd med sangene sine, men det er fansen. Hun har blitt kalt den nye Madonna og har toppet hitlister verden over med låter som «Bad Romance», «Pokerface» og «Alejandro».

Provoserte Beatles-fansen I fjor forarget den kontroversielle artisten Beatles-fans da det ble lagt ut et bilde på Twitter av at hun spiller på John Lennons hvite piano.

Det var John Lennons sønn, Sean, som la ut bildet, men han fjernet det raskt på grunn av sterk kritikk. Mange Beatles-fans mente at Gaga ikke var verdig til å spille på instrumentet.

- Pianoer er skapt for å spilles på. Hvorfor er alle så anspente? Poengterte Sean Lennon.