«Jeg lurer jo på om det er fordi f.... til Anne Kat er stor og skjeggete, hun har oppkalt den etter meg»

Bjørn Eidsvåg harselerer med Hærland.

TVITRER OM ANNE-KAT.: Bjørn Eidsvåg er en svært aktiv tvitrer, og etter at Anne-Kat. Hærland refererte til underlivet sitt som nettopp ham, er det på Twitter han serverer syrligheter tilbake dit de først kom fra.
Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet
TVITRER OM ANNE-KAT.: Bjørn Eidsvåg er en svært aktiv tvitrer, og etter at Anne-Kat. Hærland refererte til underlivet sitt som nettopp ham, er det på Twitter han serverer syrligheter tilbake dit de først kom fra. Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da humordronninga Anne-Kat. Hærland (40) i går hadde premiere på sin nye forestilling, «Jakten på ærligheten», utelot hun ikke å harslere med Kjendis-Norge.

Blant de mange profilerte menneskene Hærland nevner i forestillingen, er musiker Bjørn Eidsvåg (58).

- Fitta mi ser ut som Bjørn Eidsvåg, sier Hærland, og fortsetter å referere til eget undeliv som nettopp ham.

- Koselig Musikeren har ikke ønsket å kommentere saken overfor Dagbladet i dag, men velger i stedet å ty til mikrobloggtjenesten Twitter.

«Jahn Teigen fikk en statue, jeg fikk f.... til Anne Kat oppkalt etter meg, det blir spennende å se hvem av dem som blir mest besøkt», skriver Eidsvåg på sin Twitter-profil lørdag.

Og han gir seg ikke der:

«...jeg lurer jo på om det er fordi f.... til Anne Kat er stor og skjeggete, hun har oppkalt den etter meg, koselig er det nå uansett..».

Hennie fikk høre det
Eidsvåg var langt ifra den eneste kjendisen som var skrevet inn i Hærlands forestillingsmanus. Blant annet serverte hun en nazispøk i retning Fredrik Skavlan.

- PR-kåt tøs, sier komikeren om TV 2-profilen Carsten Skjelbreid.

TIL ANNE-KAT.: Fra Bjørn Eidsvåg. Foto: Skjermdump/Twitter
TIL ANNE-KAT.: Fra Bjørn Eidsvåg. Foto: Skjermdump/Twitter Vis mer

Aksel Hennie, som også før har blitt servert syrligheter av Hærland, ble også nevnt i går.

Hærland forteller at «en stygg mann kan bli filmstjerne», og viser fram bilder av Hennie.

Hverken Hennie eller Skjelbreid har ønsket å kommentere saken.

BLE HØRT: Anne-Kat. Hærland spøker med Eidsvåg i sin nye forestilling. Musikeren har svart henne på Twitter. Foto: Stella Pictures
BLE HØRT: Anne-Kat. Hærland spøker med Eidsvåg i sin nye forestilling. Musikeren har svart henne på Twitter. Foto: Stella Pictures Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer