#metoo

- Jeg måtte gå noen runder med meg selv og komfortsonen min

I dag åpner Elin Mack utstillingen av den nakne kvinnearmeen.

FEMINISTISK PROSJEKT: I fjor sommer testet Mack ut Klein-inspirerte avtrykk av sin egen kropp i akrylmaling. Etter høstens MeToo-kampanjen strømmet det på med folk som ønsket å delta, og Elin bestemte seg for å lage utstilling. Foto: Anita Arntzen
FEMINISTISK PROSJEKT: I fjor sommer testet Mack ut Klein-inspirerte avtrykk av sin egen kropp i akrylmaling. Etter høstens MeToo-kampanjen strømmet det på med folk som ønsket å delta, og Elin bestemte seg for å lage utstilling. Foto: Anita Arntzen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

– Utstillingen er en ytring uten ord. Den representerer historiene til dem som har deltatt i prosjektet. I tillegg representerer den alle dem som aldri har turt å dele historier knyttet til kropp, trakassering og overgrep. Kvinners historier er knyttet til kropp på mange måter – enten det er skjønnhetstyranni, barnefødsler, spiseforstyrrelser, overvekt, overgrep eller alderdom, sier kunstner Elin Mack (64).

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer