SITATMASKIN: Magne Furuholmen, Hanne Sørvaag, og Sondre Lerche er alle dommere i «The Voice», men det er Yosef Wolde-Mariam som stjeler showet. Foto: TV2.
SITATMASKIN: Magne Furuholmen, Hanne Sørvaag, og Sondre Lerche er alle dommere i «The Voice», men det er Yosef Wolde-Mariam som stjeler showet. Foto: TV2.Vis mer

- Jeg måtte sove på gjestesenga

Madcon-Yosef fikk kjeft av kona etter «The Voice».

(Dagbladet): - Jeg har en tendens til å snakke mye fortere enn hjernen min tenker. Når fredagen kommer får jeg en del tekstmeldinger der det står «haha», eller «du er morsom», som indikerer at vennene mine har sett noe jeg har sagt på tv, sier Yosef Wolde-Mariam.

Forrige fredag hadde over 600000 tv-seere inntatt sofaen for å få med andre episode av TV2-programmet «The Voice». Noe av suksessen kan nok tilskrives den 33 år gamle rapperen.

- Du er en kake Madcon-stjernen får Jan Fredrik Karlsen til å framstå som avmålt og kjedelig, bare se hvilke tilbakemeldinger han har gitt deltakerne i «The Voice»:

• I morgen kaster jeg ut leieboeren min, du får bo hos meg gratis. Det er ikke noe å tenke på, ok? Mitt hjem er ditt hjem, min mat er din mat, min kone er ... Min kone fortsatt.

• På Titanic hadde jeg ikke prøvd å redde livet mitt hvis vi var bandet som gikk ned. Da hadde jeg stått ved siden av deg og spilt, liksom.

• En million fluer tar ikke feil, bæsj er godt. Du er rå liksom.

Artikkelen fortsetter under annonsen

• Du er ferdigbakt ut av ovnen, du er en kake liksom.
Spesielt deltaker Anna-Lisa Kumordzie fikk Madcon-stjernen til å skru på sjarmen i forrige program.

- Jeg hørte deg synge og da var jeg liksom, ok greit. Også snudde jeg meg og bare oooh, hadde jeg ikke vært gift liksom, sa rapperen etter å ha snudd stolen.

- Åh så kult, nå kommer kona mi til å drepe meg ass ..., konkluderte han etter å ha overtalt Kumordize til å velge ham som mentor.

Måtte sove på gjesteseng - Det var et prakteksempel på å snakke før man tenker. Jeg vil gjerne beklage til min kone gjennom Dagbladet, og si at det aldri skal gjenta seg. Jeg har lært, nå som jeg har sovet på gjestesenga i ett døgn, sier Wolde-Mariam.

- Hun kastet deg ut fra soverommet?

- Ja, men det var på sin plass. Det må jeg innrømme.

- Hvor tar du det fra?

- Det er sånn jeg er, og det er ikke noe påtatt. Jeg har null sperrer og ingenting er planlagt. Men jeg vet samtidig at jeg må slåss hardere enn de andre i panelet for å få folk til å velge meg. Jeg sitter ved siden av Magne Furuholmen, liksom. Jeg hadde sikkert kastet et vannglass i trynet mitt og kysset Magne på panna hvis det var jeg som var deltaker, sier han.