Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Meninger

Mer
Min side Logg ut

Podcast fra skogbrannene i Australia:

«Jeg oppdaget hvor farlig klimaendringer er - å snakke om»

Vi reiste til Australia for å finne ut hvordan folk reagerer på skogbrannene. Det vi fant var litt overraskende. Hør episoden i spilleren under, eller i din foretrukne podcastspiller.

KATASTROFALT: Over 50 000 kvadratkilometer - på størrelse med nesten hele Sør-Norge - har brent ned, 2400 hjem er ødelagt, 24 mennesker er omkommet og 1,5 millarder dyr kan være døde etter brannene. Foto: Stuart Dawson / Stem Media
KATASTROFALT: Over 50 000 kvadratkilometer - på størrelse med nesten hele Sør-Norge - har brent ned, 2400 hjem er ødelagt, 24 mennesker er omkommet og 1,5 millarder dyr kan være døde etter brannene. Foto: Stuart Dawson / Stem Media Vis mer
Kommentar

Politisk redaktør i Dagbladet, Geir Ramnefjell, har de siste dagene vært på reportasjereise i Australia for å dekke konsekvensene av landets største skogbrannsesong noensinne.

Hvordan takler folk dette, og hva vil det kunne føre til av politiske endringer?

Bli med på en reise gjennom Australia og møt ofre, politikere og eksperter i denne spesialutgaven av Dagbladets podcast «Siste med Marie Simonsen».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media