Bjarne Brøndbo om jobbetikk, kroppspress, alderen, sykdom og kona:

- Jeg orker ikke lenger være med på alle nachspielene, må hvile mer og disponere tida på en annen måte

I 20 år har Bjarne Brøndbo revet av seg skjorta og fått folk til å «raie» og synge om rompa si. Han mener man må gi alt, selv når helsa skranter, og protesterer mot perfekthysteriet. 

20-årsjubileum: Bjarne Brøndbo er fornøyd med at han kan se tilbake på 20 år med DDE. Vi har laget den musikken vi har likt, og heldigvis har flere likt det, sier han. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
20-årsjubileum: Bjarne Brøndbo er fornøyd med at han kan se tilbake på 20 år med DDE. Vi har laget den musikken vi har likt, og heldigvis har flere likt det, sier han. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Da jeg var ung var normen at du måtte slutte med det tullet her, og få deg noe ordentlig å gjøre, når du fikk familie. Det var liksom ikke forenlig med familieliv å stå på scenen. Jeg er veldig takknemlig for at jeg har kunnet gjøre dette hele livet, sier Bjarne Brøndbo (52).

I januar kan frontfiguren, og resten av trønderrockerne i DDE, feire at det er 20 år siden deres første konsert. Rett før jul satte Brøndbo seg ned med Dagbladet i Oslo for å mimre over livet på scenen med sanger om «rai rai» og «rumpa mi».

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer