- Jeg pleide å se etter UFO'er med pappa

Slik ble Rihanna interessert i det overnaturlige.

BLIR SKUESPILLER: Superstjernen Rihanna gjør sin skuespillerdebut i actionfilmen «Battleship». Foto: AP Photo/Jonathan Short, file)
BLIR SKUESPILLER: Superstjernen Rihanna gjør sin skuespillerdebut i actionfilmen «Battleship». Foto: AP Photo/Jonathan Short, file) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON (Dagbladet): Den 24 år gamle superstjernen debuterer i disse dager som skuespiller i actionfilmen «Battleship».

Filmen er basert på strategispillet med samme navn, og popstjernen fra Barbados spiller den kvinnelige underoffiseren Cora Raikes.

Dagbladet møtte Rihanna på «Battleship»-pressekonferansen i London. Allerede en time før den begynte hadde Rihanna-fans tatt oppstilling på utsiden av Corintha Hotel på Whitehall Place i Mondon, onsdag ettermiddag.

Vil lage flere filmer - Jeg har lenge hatt lyst til å spille i film, og har lett etter den rette rollen. Jeg forsto ikke helt hvilke møte jeg ble med på, men jeg ble interessert og jeg elsket manuset da jeg fikk lese det, fortalte Rihanna.

Superstjernen ankom pressekonferansen strålende blid, iført en tettsittende mørkebrun kjole. Hun tok plass mellom regissør Peter Berg og skuespiller Brooklyn Decker, den andre kvinnelige hovedrolleinnehaveren.

Tøff trening I filmen spiller Rihanna underoffiser Raikes, en våpenspesialist ombord på marineflåten USS John Paul Jones. Hun er kollega og venn med marineoffiseren Alex Hopper, filmens hovedkarakter, spilt av Taylor Kitsch - som også var tilstede på pressekonferansen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer