- Jeg registrerte og betalte Spellemann-påmelding etter at fristen gikk ut

Artist sier han fant en feil i Spellemann-påmeldingssystemet.

IKKE SPELLEMANN-NOMINERT: Igor Dunderovic sier at han klarte å melde på utgivelsen sin etter at påmeldingsfristen egentlig var gått ut. Foto: Mili Orucevic
IKKE SPELLEMANN-NOMINERT: Igor Dunderovic sier at han klarte å melde på utgivelsen sin etter at påmeldingsfristen egentlig var gått ut. Foto: Mili Orucevic Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): To Spellemann-jurymedlemmerer, uavhengig av hverandre, har tidligere trukket seg fra juryen som skal kåre årets elektronikaalbum.

Grunnen var at oslodisco-artisten André Bratten ikke var påmeldt tidsnok, angivelig på grunn av en teknisk detalj, noe som gjeldende Spellemann-reglement gjør at utgivelsen hans «Be A Man You Ant» ikke kunne nomineres.

Men selv om Spellemann-registreringer etter at påmeldingsfristen gikk ut den 14. november ifølge Spellemann-styret har blitt refusert, skal det ifølge folkeartisten Igor Dunderovic ha vært mulig å både registrere og betale for påmeldinger etter den tid. - Burde vært stengt Dunderovic forteller overfor Dagbladet han registrerte og betalte for påmelding av utgivelsen «Ali Baba Og Lille Lam» i kategoriene folkemusikk og tekstforfatter dagen etter at påmeldingsfristen gikk ut, den 15. november.

- Jeg var ikke klar over at fristen hadde gått ut. Det var først etter at betalingen ble registrert at jeg oppdaget at påmeldingsfristen var dagen før. Jeg mener at det elektroniske systemet burde vært stengt. I alle fall burde det vært en advarsel i forkant av innbetalingen, men det var det aldri, sier artisten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer