- Jeg regner med å levere komikk på et ufrivillig nivå

Skåber og Seltzer leder komisk aften.

LEDER SHOWET: Thomas Seltzer også kjent under artistnavnet Happy-Tom, er en norsk musiker (bass, trommer og gitar) og programleder, mest kjent som bassist i Turboneger og programleder for TV-programmet Trygdekontoret. Nå skal han lede komisk aften med Linn Skåber. 
Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
LEDER SHOWET: Thomas Seltzer også kjent under artistnavnet Happy-Tom, er en norsk musiker (bass, trommer og gitar) og programleder, mest kjent som bassist i Turboneger og programleder for TV-programmet Trygdekontoret. Nå skal han lede komisk aften med Linn Skåber. Foto: Lars Eivind Bones / DagbladetVis mer

Det er Linn Skåber og Thomas Seltzer som skal lede årets Komipris når teppet går opp 24. august.

Det er duket for den 13. Komiprisen i rekken, som skal sendes direkte fra Chat Noir i Oslo. Skåber vant selv prisen i 2011 for innsatsen i «Nytt på nytt», noe som gir medprogramleder Seltzer noe å strekke seg etter.

- Å få lov til å lede dette showet sammen med Linn som er en av Norges aller morsomste, er en stor ære.

- Selv regner jeg regner med å levere komikk på et ufrivillig nivå, samt fortelle noen knirkete vitser, sier Seltzer via en pressemelding.

Bård Ylvisåker nominert Blant de nominerte i herreklassen, finner vi Espen Eckbo, Vidar Magnussen, Bjarte Tjøstheim og Bård Ylvisåker.

På kvinnesiden er noen av de nominerte Else Kåss Furuset, Lene Kongsvik Johansen — og Linn Skåber.

Nominerte til den gjeve Publikumsprisen er Dagfinn Lyngbø, Espen Eckbo, Ingrid Bjørnov, Lene Kongsvik og programmet «Nytt på Nytt».

(NTB)