- Jeg sa automatisk ja

Kurt Nilsen skal bidra på «Hver gang vi møtes»-kollegas nye album.

TV-TRYNE: Kurt Nilsen blir å se på tv i både «Idol» og «Hver gang vi møtes» til neste år. Nå røper han at deltakelsen i sangtolkningsprogrammet har båret frukter. Foto: Stella Pictures
TV-TRYNE: Kurt Nilsen blir å se på tv i både «Idol» og «Hver gang vi møtes» til neste år. Nå røper han at deltakelsen i sangtolkningsprogrammet har båret frukter. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet):  Programmet «Hver gang vi møtes», som for første gang ble vist i vår med artister som Halvdan Sivertsen, Jan Eggum, Vinni og Bertine Zetlitz som hovedingredienser, er tilbake på tv-skjermen i januar.

Tidligere i år ble det klart at  Marion Ravn (28), Morten Abel (49), Ole Paus (65), Kurt Nilsen (33), Magnus Grønneberg (45), Lene Marlin (31) og Anita Skorgan (53) alle har takket ja til å delta i andre sesong av programmet.

- Sa automatisk ja TV 2-suksessen, som går ut på at  artistene skal tolke hverandres låter, hadde over 700 000 seere, førte til flere nye hitlåter og ble premiert med to Gullruten-priser under utdelinga i mai.

Den kommende sesongen er nå ferdig innspilt, men det betyr på ingen måte at «Hver gang vi møtes»-eventyret er over for deltakerne, som er blitt gode venner.

Når Dagbladet snakker med Kurt Nilsen under TV 2s vårlansering, forteller han at det er et samarbeid på trappene. Den tidligere «Idol»-vinneren skal bidra på den nye plata til en av de andre deltakerne.

- Det er så mye musikk som buldrer i oss. Jeg fikk en telefon fra en god venn som var dere nede, som spurte om jeg ville være med på platen til vedkommende. Da sa jeg automatisk ja, så det blir mer samarbeid for min del. Det synes jeg er gøy.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer