Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Jeg sa automatisk ja

Kurt Nilsen skal bidra på «Hver gang vi møtes»-kollegas nye album.

TV-TRYNE: Kurt Nilsen blir å se på tv i både «Idol» og «Hver gang vi møtes» til neste år. Nå røper han at deltakelsen i sangtolkningsprogrammet har båret frukter. Foto: Stella Pictures
TV-TRYNE: Kurt Nilsen blir å se på tv i både «Idol» og «Hver gang vi møtes» til neste år. Nå røper han at deltakelsen i sangtolkningsprogrammet har båret frukter. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet):  Programmet «Hver gang vi møtes», som for første gang ble vist i vår med artister som Halvdan Sivertsen, Jan Eggum, Vinni og Bertine Zetlitz som hovedingredienser, er tilbake på tv-skjermen i januar.

Tidligere i år ble det klart at  Marion Ravn (28), Morten Abel (49), Ole Paus (65), Kurt Nilsen (33), Magnus Grønneberg (45), Lene Marlin (31) og Anita Skorgan (53) alle har takket ja til å delta i andre sesong av programmet.

- Sa automatisk ja TV 2-suksessen, som går ut på at  artistene skal tolke hverandres låter, hadde over 700 000 seere, førte til flere nye hitlåter og ble premiert med to Gullruten-priser under utdelinga i mai.

Den kommende sesongen er nå ferdig innspilt, men det betyr på ingen måte at «Hver gang vi møtes»-eventyret er over for deltakerne, som er blitt gode venner.

Når Dagbladet snakker med Kurt Nilsen under TV 2s vårlansering, forteller han at det er et samarbeid på trappene. Den tidligere «Idol»-vinneren skal bidra på den nye plata til en av de andre deltakerne.

- Det er så mye musikk som buldrer i oss. Jeg fikk en telefon fra en god venn som var dere nede, som spurte om jeg ville være med på platen til vedkommende. Da sa jeg automatisk ja, så det blir mer samarbeid for min del. Det synes jeg er gøy.

«Hemmelig» samarbeid - Kan du avsløre hvem det er ?

- Nei, jeg er av den typen som holder kortene tett til brystet, sier han.

Nilsen forteller at han hadde kontakt med to av deltakerne fra den første sesongen, før han selv ble klar for programmet.

- Jeg snakket med Vinni og hørte hvor gøy han hadde hatt det. Og da jeg nevnte for Jan Eggum at det ble en sesong to, sa han at jeg måtte være med på det, om jeg fikk sjansen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!