- Jeg ser på det som gymnastikk og opplysende humoristisk tv

Mora til «Trekant»-Marie er stolt av datterens sexprogram.

NÆRE BÅND: Marie Kinge (18) og mamma Ragnhild Kinge (53) deler det meste. - Det skal mye til for at noe blir flaut for oss, sier Ragnhild Kinge og roser datteren for programlederrollen i NRKs sexprogram «Trekant».
Foto: Lars Eivind Bones.
NÆRE BÅND: Marie Kinge (18) og mamma Ragnhild Kinge (53) deler det meste. - Det skal mye til for at noe blir flaut for oss, sier Ragnhild Kinge og roser datteren for programlederrollen i NRKs sexprogram «Trekant». Foto: Lars Eivind Bones. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg hadde ikke likt å se deg suge på ... å hva heter det igjen, spør Ragnhild Kinge (53) og ser hjelpeløst på datteren Marie Kinge.

- Dildo!, skyter Marie inn.

- Ja, suge på en dildo på tv. Jeg er glad du ikke har tatt den så langt, sier mamma Ragnhild. Mammaen til Marie Kinge har de siste ukene sett datteren på tv-skjermen i situasjoner de fleste foreldre helst vil slippe å tenke på. På rekordtid er NRKs kontroversielle sexprogram «Trekant» blitt norsk tvs største snakkis. Sammen med Pia Dailey Christoffersen (22) og Thomas Albertsen Dalen (19) er Marie frontfigur og deltakende observatør.

NRK har fulgt de tre ungdommene når de har dratt på mer eller mindre bisarre oppdrag for å utforske nordmenns seksualliv. Stresset - Jeg har vært veldig stresset for det visuelle. Jeg var redd bildene skulle bli så vulgære at humoren i dette ikke nådde gjennom TV-ruta. Det er jo ikke mitt sexliv programmet handler om, sier Marie Kinge.

Fra å være en helt vanlig 18-åring, er hun blitt et navn på alles lepper.

- Jeg skjønte at programmet kom til å vekke reaksjoner og at det ville bli et visst medietrykk. Men jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd det kom til å bli så massivt, sier den unge programlederen og sikter til siste ukers medieoppslag og debatter, deriblant en større forsidehenvisning i Dagbladet. Allerede første sending satte trioen seerrekord på NRK3.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer