Jeg setter foten ned for det tullet dere holder på med

Vi som er glad i Stavanger får vondt av å se to av de store partiene som åpenlyst krangler om snøen som falt i fjor, mens byen er i krise og trenger nye løsninger for å komme ut av uføret.

Mindre krangling: Partiene må samarbeide om å få Stavanger ut av uføret, mener Christian Wedler. Foto: © Sindre Ellingsen / Samfoto
Mindre krangling: Partiene må samarbeide om å få Stavanger ut av uføret, mener Christian Wedler. Foto: © Sindre Ellingsen / Samfoto Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nå har kranglingen mellom Høyre og Ap gått for langt. Først et innlegg fra listekandidat fra Høyre om at Ap ikke har andre løsninger enn Høyre - uten å snakke om egne løsninger. Poenget da var at Stavanger Ap ville bli kalif i Stavanger uten annet formål enn å bli kalif. Så kom Ap på banen og begynte å krangle om hvem som har gjort og sagt ting de siste 20 årene i Stavanger. Så svarte Høyre med å fortelle at Ap ikke kan telle skikkelig.

Nå må noen si stopp til både Høyre og Ap. Jeg setter foten ned for dette tullet som dere holder på med. Vi som er glad i Stavanger får vondt av å se to av de store partiene som åpenlyst krangler om snøen som falt i fjor, mens byen er i krise og trenger nye løsninger for å komme ut av uføret. Mens Ap og Høyre i media driver på med finregning på hvem som har færrest nye på listen, så sitter det folk hjemme og finregner på om de har råd til å fortsette å bo i den dyre boligen. Hva er det Høyre og Ap holder på med?

Jeg ber innstendig både Høyre og Ap i Stavanger om å slutte å krangle i avisene om slike uvesentligheter. Stavanger er inne i en krevende tid, og vi politikere må komme sammen om å finne løsninger. Fokuset må være hvordan vi skal få Stavanger tilbake til vekst og hvordan vi skal fornye Stavanger. Det vil kreve samarbeid og politiske løsninger fra ulike partier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.